offerte formulier achtergrond

Je Shopify website laten maken.
Snel en simpel.

Een modern en fris design is bij een webshop super belangrijk om professioneel over te komen. Een Shopify website laten maken is de manier om snel en professioneel online te gaan met je webshop. Het is van groot belang dat het design van de webshop bij jouw past en bij je doelgroep. Als bedrijf ben je uniek met je service en producten en daar hoort een unieke webshop bij! Dat zal enorm bijdragen om je omzetdoelen met de webshop te behalen.

Creëren van een webshop met een merkbeleving

Conversie gericht design

Onze designers bezorgen een conversie gericht design voor op de website.

Passende oplossing voor jou

Elk bedrijf is anders, daarom is onze aanpak en design bij elke website ook verschillend!

Samen blijven groeien met de webshop

Na oplevering van de website blijven wij je helpen en meedenken. Zo sta je er nooit alleen voor.

Webshop laten maken voor je bedrijf?

Bij Websitebezorgd vinden we het belangrijk dat een Shopify website laten maken gemakkelijk moet verlopen. Doordat wij graag luisteren naar jouw wensen en uitdagingen, maken wij de Shopify webshop passend voor jouw bedrijf en situatie. Voordat we gaan starten met de webshop is het belangrijk dat we er eerst goed over nadenken: Wat willen we bereiken met de webshop? Welke doelgroep(en) ga je aanspreken? Welke acties moet de doelgroep gaan ondernemen? Welk service niveau wil je hanteren? Deze vragen gaan wij samen met jou oplossen!

Wij hebben al veel ondernemers mogen helpen met hun online vraagstukken. Jouw input is super belangrijk om de Shopify website zo te maken dat de webshop conversie oplevert. Daarnaast zorgen we ervoor dat de website op elk apparaat goed te gebruiken is. Dit is essentieel voor een zo hoog mogelijke conversie.
Shopify expert Anne Jan op het kantoor van Websitebezorgd
Heldere prijzen

Prijzen website laten maken.

Een website laten maken is een investering, als Websitebezorgd zullen we ons uiterste best doen dat deze investering wordt terugverdiend. Het online zichtbaar en vindbaar zijn voegt enorm veel waarde toe aan je organisatie. Wij werken met vaste heldere en eerlijke prijzen, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Een website laten maken kan in verschillende fases van je bedrijf, maar ook met verschillende budgetten. Heb je hulp nodig om het juiste pakket te kiezen? Wij helpen je graag.

Advanced

Op aanvraag
Verzamel nieuwe leads en sluit verkopen. Verleid de bezoeker om over te gaan tot actie.
 • Bezoekers aanzetten tot actie
 • Scoor in Google
  Here is a message to help explain the content.
 • Livechat en andere modules
 • Inzetten van persuasive design
Favoriet. Beperkte productie ruimte.

Pro

3399
Maak een connectie met je doelgroep. Laat je merk schitteren en vertel over je expertise.
 • Merkbeleving vastleggen
 • Focus op conversie en upsells
 • Uitgebreid advies
 • Menu en pagina's uitgebreid
  Here is a message to help explain the content.

Basis

1799
Maak van die belangrijke eerste indruk een succes. Klantvriendelijk en mooi design.
 • Vormgeving in huisstijl
 • Onbeperkt producten
  Here is a message to help explain the content.
 • Gemakkelijk betalen
 • Heldere structuur
Omdat ze snel en simpel online wilden, kozen ze voor ons

Zij hebben de website door ons laten maken.

get focus klant
Focus
Het Span Moorkoppen klant
Het Span Moorkoppen
RG-Projecten klant
RG Projecten
Ik wil mijn Garmin ruilen icoon
GPS Inruil
JTRO
Groen infra bv icoon
Groen Infra B.V.
Webshop portfolio
By Design
New Behavior klant website
New Behavior
Mamundo reizen
Tipoprint klant
Uniqo

Oplossingen op maat

Snel online!

Wanneer je een Shopify website gaat laten maken wil je natuurlijk niet maanden wachten voordat je live bent. Het is belangrijk dat je zo snel mogelijk de vruchten kan proeven van je nieuwe webshop en je doelen kan behalen!

Doormiddel van een kick-off gesprek, maken we nader kennis en komen we er achter waar je precies naar op zoek bent. Als alles helder is en wij alle informatie hebben ontvangen, gaan we aan de slag. Vaak hebben wij drie weken nodig om de Shopify webshop passend te maken voor jouw situatie. Denk hierbij aan de huisstijl, functionaliteiten en het design.

Projectoverzicht van website publicatie
Het team van Websitebezorgd is druk bezig met design en productfotos
Snel en betaalbaar

Productfoto's.

Bij het laten maken van een Shopify website horen ook goede en professionele productfoto's. Onze fotografen denken graag met je mee om de foto's zo professioneel mogelijk over te laten komen. Hierbij komt ook nog eens dat de conversie toeneemt wanneer de productfoto's van hoge kwaliteit zijn.

Wil graag meer weten? Neem dan gerust contact op, wij helpen je graag.

Betrouwbare aanpak.

Resultaat icoon
1. Ontwerpinstructies
Intensief samenwerken is voor ons de manier om te komen tot een inspirerende website. In een goed gesprek maken we helder wat echt belangrijk is. Alles komt in dat gesprek aan bod: techniek, uitstraling en inhoud.
https met muis icoon
2. Naar een optimaal eindresultaat
We werken met een online planning waarin duidelijk is wie wat doet en wanneer we samen aan de slag gaan. We maken een eerste versie van de website en delen deze met jou, via een link.
Kampioen met trofee icoon
3. Tot de oplevering en daarna
Ook na de oplevering houden we contact met onze klanten. We vinden het belangrijk om te weten dat je doelen in de praktijk worden gerealiseerd. We geven je tips om te blijven verbeteren

Over Shopify

Shopify is een gebruiksvriendelijk ecommerce-platform. Shopify zorgt ervoor dat je webshop en website altijd bereikbaar zijn op de snelste servers. Samen zijn we helemaal vrij om het design van de website uniek te maken en hierbij zullen we de nieuwste ontwerptechnieken toepassen.
Doordat Shopify actief aan het innoveren is, helpt dat enorm voor de gebruiksvriendelijkheid voor jou als webshopbeheerder, als je bijvoorbeeld producten gaat toevoegen.

Bezoekers merken ook de snelheid en het gemak van Shopify wanneer zij een bestelling plaatsen. Een laagdrempelige en gemakkelijke manier van bestellen die Shopify creëert, verhoogt de conversie enorm!

Logo Shopify

Wacht niet, start vandaag nog met Shopify.

Plan een gesprek

Wat we je kunnen beloven.

Een webshop laten maken of verbeteren, is iets wat je niet vaak doet. Wij helpen je graag een handje. Zo weet je wat je bij ons kunt verwachten.
 • Gemakkelijk met duim
  Makkelijk
  We geven overzichtelijke opties die passen bij jouw budget en doelen. Doe zelf het werk waar je goed in bent en wat je graag doet. Laat ons bezorgen wat je verder nodig hebt.
 • Activiteit icoon
  Klaar voor de toekomst
  Welk fundament moet je nu leggen voor je toekomstige plannen? Kies het juiste platform waar op je in de toekomst opties kunt aanzetten en functionaliteit kunt blijven uitbreiden.
 • Ster icoon
  Schitteren
  Een website die opvalt tussen de rest. Niet zo’n standaard website als al je concurrenten, maar écht het verschil maken en schitteren met wat jij goed kan. Met een mooi en gebruiksvriendelijk design.
 • Snel
  Elke vraag beantwoorden we binnen 1 werkdag. Direct contact. In het creatieve proces is het belangrijk dat we korte lijntjes hebben.
 • Schild icoon
  Veilig
  Een betrouwbare en stabiele website. We monitoren je website met een firewall en malware scanner. Constante beveiliging en preventie is onze standaard.
 • Heldere eerlijke prijs
  Je krijgt een standaardprijslijst zodat je nu en in de toekomst weet waar je aan toe bent. Geen verrassingen, ook niet als je onderweg het plan wilt bijstellen.

Kwaliteit

Alles in één Webshop.

Huisstijl van websitebouwers Websitebezorgd

Logo & huisstijl

Heb je een logo om te kunnen presenteren op je website? Een logo is belangrijk voor een sterke merkbeleving. Hulp nodig bij ontwerpen van een logo? Wij helpen je daar graag bij! De overige onderdelen van de huisstijl (kleuren en lettertype) helpen we je ook mee.

Tekstschrijven

Tekst schrijven, een helder tekstueel verhaal op de website is belangrijk om de websitebezoeker actie te laten ondernemen. Onze tekstschrijvers helpen je graag met het schrijven van de teksten, zodat je elke bezoeker een super duidelijk beeld kan geven.

Foto's

Bij een Shopify website laten maken, horen ook goede en professionele productfoto's. Onze fotografen denken graag met je mee om de foto's zo professioneel mogelijk over te laten komen. De foto's van je producten is één van de belangrijkste onderdelen van de webshop. De conversie neemt ook toe wanneer de productfoto's van hoge kwaliteit zijn.

Anne Jan webdesigner bij Websitebezorgd
Vrijblijvende website offerte

Krijg nu je persoonlijke offerte.

Dan weet je gelijk waar je aan toe bent en maken we samen een online groeiplan.
Gratis

Conclusie

Een Shopify website laten maken, kan een lastige klus zijn. Daarom staan wij voor je klaar, om die last van je schouders te halen. Alle wensen en opmerkingen worden in het proces meegenomen, zodat jij het maximale uit je website kan halen. Je Shopify website laten maken, moet een vloeiend proces zijn en daar streven we bij Websitebezorgd altijd naar. Heb je tijdens het proces vragen of opmerkingen? Dan kan je dat altijd gerust aan ons laten weten! Een Shopify website laten maken, gaat het beste met goed teamwork!