Over ons

Elke organisatie en bedrijf heeft een verhaal. Iedere opdracht een uitdaging.

We houden van marketing, design en technieken. Maar vooral van het werk met klanten.

In de winter van 2019 vonden we een kantoor in het Rotterdamse havengebied. Met onze studies Business & IT (Anne Jan) en Mediatechnologie (Maarten), zijn we begonnen om te werken voor startups.
Na verloop van tijd, merkten we dat we steeds sneller gingen groeien. Tevreden klanten sturen nieuwe klanten en die brengen weer andere klanten. Klanten gingen meer vragen dan alleen een logo en een website.

Ontdekken van onze kracht.

We ontdekten steeds meer waar onze kracht ligt, namelijk in het samenwerken met de klant, het luisteren naar zijn verhaal en voor hem organiseren wat er nodig is.

Vandaag werk je met een klant die het lastig vindt om in drie minuten te vertellen waar haar bedrijf voor staat. Morgen zit je met een team dat al een heldere positionering en merkgids heeft, maar een partner zoekt voor het inrichten van de online marketing. Voor zo’n vraag werken we samen met partners die passen bij de klant. Zo hebben we inmiddels een goed netwerk van professionele specialisten.

Blijven verbeteren.

Om te kunnen blijven groeien en dezelfde persoonlijke aandacht aan elk project te geven, wilden we onze werkwijze verbeteren. We kwamen in contact met André die een schat aan ervaring meebracht van bedrijven zoals Philips en Shell. Zo blijven we Rotterdamse, jonge en enthousiaste ondernemers met de professionaliteit en ervaring om grotere uitdagingen op te pakken.
Over ons - Websitebezorgd
Blog

Artikelen van ons team.