Snel en simpel

Je website laten maken.

Een website laten maken is super belangrijk voor je online vindbaarheid en zichtbaarheid. Klaar voor een sterke online merkbeleving van je bedrijf? Wij helpen je met een professionele uitstraling!
Je website laten maken

Creëren van een website met een merkbeleving

Conversie gericht design

Onze designers bezorgen een conversie gericht design voor op de website.

Passende oplossing voor jou

Elk bedrijf is anders, daarom is onze aanpak en design bij elke website ook verschillend!

Samen blijven groeien met de website

Na oplevering van de website blijven wij je helpen en meedenken. Zo sta je er nooit alleen voor.

Website bouwen.

Een website laten maken is super belangrijk om professioneel over te komen op je klanten, leads en partners. Het is belangrijk dat de website past bij je bedrijf. Als bedrijf ben je uniek en daar hoort ook een unieke website bij. Wij helpen organisaties hun unieke verhaal online te vertellen via hun website. Dan zal je website bijdragen aan het behalen van je (omzet) doelen! Benieuwd geworden?

Neem gerust contact op: bellen, mailen, Whatsappen, langskomen of zelfs Zoomen... Het maakt ons niet uit!
Websitebouwers Anne Jan Spoelstra en Maarten van Willigen
Omdat ze snel en simpel online wilden, kozen ze voor ons

Zij hebben de website door ons laten maken.

get focus klant
Focus
Het Span Moorkoppen klant
Het Span Moorkoppen
RG-Projecten klant
RG Projecten
Ik wil mijn Garmin ruilen icoon
GPS Inruil
JTRO
Groen infra bv icoon
Groen Infra B.V.
Webshop portfolio
By Design
New Behavior klant website
New Behavior
Mamundo reizen
Tipoprint klant
Uniqo

Voorspelbare prijzen voor onvoorspelbare creatieve behoeften.

Essentieel.

3990
 • Creatieve werksessie
 • Maatwerk design
 • Hulp bij kernboodschap
  Here is a message to help explain the content.
 • Basis SEO optimalisaties
  Here is a message to help explain the content.
 • Online indruk maken
 • Gebouwd in Webflow
 • 5 maatwerk pagina's

Tempomakers.

6990
 • Directe contact webdesigner
 • Creatieve werksessie
 • Maatwerk design
 • Hulp bij kernboodschap
 • Gebouwd in Webflow
 • Uitgebreide workshop
  Here is a message to help explain the content.
 • Basis SEO optimalisaties
  Here is a message to help explain the content.
 • 10 maatwerk pagina's
  Here is a message to help explain the content.
 • Leads verzamelen.
  Here is a message to help explain the content.

Verandermakers.

14900
 • Compleet team tot je beschikking
 • Bepalen online propositie
 • Creatieve werksessies
 • Maatwerk design
 • Gebouwd in Webflow
 • Uitgebreide workshop
  Here is a message to help explain the content.
 • 15+ maatwerk pagina's
  Here is a message to help explain the content.
 • Complete SEO strategie
  Here is a message to help explain the content.
 • Salesfunnel opzetten
  Here is a message to help explain the content.
 • Activeren automatiseringen
  Here is a message to help explain the content.

Oplossingen op maat

Functionaliteiten website.

Met teksten en foto's alleen op de website kom je er niet. Modules zodat bezoekers contact kunnen opnemen met een live chat of contactformulier zijn super waardevol. Of het reserveren van een afspraak, klanten kunnen hun ideale moment kiezen en jij hebt minder administratief werk. Een win-win situatie. Er is altijd een passend oplossing voor jouw situatie!
Webdevelopers druk aan het werk op het kantoor van Websitebezorgd
Website laten maken projectoverzicht
Snel en betaalbaar

Snel online met je bedrijf.

Wanneer je een website gaat laten maken, wil je natuurlijk niet maanden wachten voordat je live bent. Het is belangrijk dat je zo snel mogelijk de vruchten kan plukken van je nieuwe website en je doelen kan behalen!

Doormiddel van een kick-off gesprek, maken we nader kennis en komen we er achter waar je precies naar op zoek bent. Als alles helder is en wij alle informatie hebben ontvangen, gaan we aan de slag. Vaak hebben wij twee weken nodig om de website helemaal af te ronden en live te gaan!

Betrouwbare aanpak.

Resultaat icoon
1. Ontwerpinstructies
Intensief samenwerken is voor ons de manier om te komen tot een inspirerende website. In een goed gesprek maken we helder wat echt belangrijk is. Alles komt in dat gesprek aan bod: techniek, uitstraling en inhoud.
https met muis icoon
2. Naar een optimaal eindresultaat
We werken met een online planning waarin duidelijk is wie wat doet en wanneer we samen aan de slag gaan. We maken een eerste versie van de website en delen deze met jou, via een link.
Kampioen met trofee icoon
3. Tot de oplevering en daarna
Ook na de oplevering houden we contact met onze klanten. We vinden het belangrijk om te weten dat je doelen in de praktijk worden gerealiseerd. We geven je tips om te blijven verbeteren

Wat we je kunnen beloven.

Een webshop laten maken of verbeteren, is iets wat je niet vaak doet. Wij helpen je graag een handje. Zo weet je wat je bij ons kunt verwachten.
 • Gemakkelijk met duim
  Makkelijk
  We geven overzichtelijke opties die passen bij jouw budget en doelen. Doe zelf het werk waar je goed in bent en wat je graag doet. Laat ons bezorgen wat je verder nodig hebt.
 • Activiteit icoon
  Klaar voor de toekomst
  Welk fundament moet je nu leggen voor je toekomstige plannen? Kies het juiste platform waar op je in de toekomst opties kunt aanzetten en functionaliteit kunt blijven uitbreiden.
 • Ster icoon
  Schitteren
  Een website die opvalt tussen de rest. Niet zo’n standaard website als al je concurrenten, maar écht het verschil maken en schitteren met wat jij goed kan. Met een mooi en gebruiksvriendelijk design.
 • Snel
  Elke vraag beantwoorden we binnen 1 werkdag. Direct contact. In het creatieve proces is het belangrijk dat we korte lijntjes hebben.
 • Schild icoon
  Veilig
  Een betrouwbare en stabiele website. We monitoren je website met een firewall en malware scanner. Constante beveiliging en preventie is onze standaard.
 • Heldere eerlijke prijs
  Je krijgt een standaardprijslijst zodat je nu en in de toekomst weet waar je aan toe bent. Geen verrassingen, ook niet als je onderweg het plan wilt bijstellen.

Veel gestelde vragen:

1. Hoeveel kost een website voor mijn bedrijf?
Een website laten maken is voor elk bedrijf verschillend, waardoor de kosten ook variëren. Bij Websitebezorgd kan de klant kiezen tussen drie pakketten: Basis, Pro en Advanced. Elk bedrijf is anders, maar het is voor elk bedrijf super belangrijk om te zorgen dat je online stevig in je schoenen staat. Een website laten maken is de eerste stap om je bedrijf goed neer te zetten in de online jungle. Benieuwd naar de mogelijkheden?

2. Wat levert het mijn bedrijf op?
Een website laten maken is voor elk bedrijf super waardevol, het zorgt er namelijk voor dat je goed bereikbaar bent voor potentiële en bestaande klanten. Je website is een online visitekaartje, waarmee je bezoekers meteen kan laten zien waar jouw bedrijf voor staat. Een website laten maken voor je online vindbaarheid is top, maar het is ook waardevol dat je website interactie met klanten kan bieden. Doorverwijzen naar je e-mail of telefoonnummer is voor je bedrijf geweldig, maar ook voor de bezoeker!
3. Hoe gaat Websitebezorgd te werk?
Een website laten maken door ons heeft alles te maken met jouw wensen en uitdagingen, zodat we de website passend en op maat kunnen maken voor jouw situatie. Voordat er gestart wordt met een website is het belangrijk om goed na te denken wat je wilt bereiken met de website. Welke doelgroep ga je aanspreken? Welke acties moet de doelgroep uitvoeren op de website? Bij een website laten maken lossen wij graag samen met jou deze vragen op! Daarvoor hebben wij de een heldere aanpak die wij toepassen bij elke klant. We hebben al veel bedrijven mogen helpen.
4. Welke programma’s gebruiken wij?
Bij een website laten maken, zijn er altijd een aantal programma’s die hier een grote rol in spelen. Wij maken gebruik van zowel Shopify, als Webflow en Wordpress. Alle drie de programma’s zorgen voor een vloeiend proces, zodat jij in een korte tijd het meeste uit je website kan halen. Daarnaast staat veiligheid ook centraal, zodat je website voor jouw bedrijf en je bezoekers een veilige omgeving is.
5. Waarom kiezen voor Websitebezorgd?
Een website laten maken, kan een lastige klus zijn. Daarom staan wij voor je klaar, om die last van je schouders te halen. Alle wensen en opmerkingen worden in het proces meegenomen, zodat jij het maximale uit je website kan halen. Je website laten maken moet een vloeiend proces zijn en daar streven we bij Websitebezorgd altijd naar. Heb je tijdens het proces vragen of opmerkingen? Dan kan je dat altijd gerust aan ons laten weten. Een website laten maken gaat het beste met teamwork!

Wacht niet, start vandaag nog met je website.

Plan een gesprek

Kwaliteit

Alles in één website.

Huisstijl van websitebouwers Websitebezorgd

Logo & huisstijl

Heb je een logo om te kunnen presenteren op je website? Een logo is belangrijk voor eens sterke merkbeleving. Hulp nodig bij ontwerpen van een logo? Wij helpen je daar graag bij! De overige onderdelen van de huisstijl (kleuren en lettertype) helpen we je ook mee.

Tekstschrijven

Tekst schrijven, een helder tekstueel verhaal op de website is belangrijk om de websitebezoeker actie te laten ondernemen. Onze tekstschrijvers helpen je graag met het schrijven van de teksten, zodat je elke bezoeker een super duidelijk beeld kan geven.

Foto's

Foto's om persoonlijk over te komen op de website. Goede foto's van jou en je team zijn belangrijk om de website persoonlijk te maken. Dit creëert een band tussen het bedrijf en de website bezoekers. Wij hebben fotografen die in opdracht voor ons bij jouw op locatie langskomen voor een shoot, die wij vervolgens weer verwerken op de website.

Maarten webdesigner
Vrijblijvende website offerte

Krijg nu je persoonlijke offerte.

Dan weet je gelijk waar je aan toe bent en maken we samen een online groeiplan.
Gratis

De aanpak van Websitebezorgd.

Wij van Websitebezorgd zorgen ervoor dat een website laten bouwen gemakkelijk is. Door duidelijk te luisteren naar je wensen en uitdagingen, maken we de website passend en op maat voor jouw situatie. Voordat er gestart wordt met website is het belangrijk om goed na te denken wat je wilt bereiken met de website. Welke doelgroep ga je aanspreken? Welke acties moet de doelgroep uitvoeren op de website? Deze vragen lossen wij graag samen met jou op! Daarvoor hebben wij de een heldere aanpak die wij toepassen bij elke klant. We hebben al veel bedrijven mogen helpen.

Jouw input is super belangrijk om de website helemaal af te stemmen op de doelgroep en acties die website bezoekers moeten gaan ondernemen op de website. De website zal vanzelfsprekend op elk apparaat super goed werken, dit helpt enorm voor de conversie, zodat nog meer bezoekers contact op zullen nemen via de website. Dat jij helemaal tevreden bent en online een super merkbeleving neerzet, is voor ons het belangrijkste doel!

Conclusie

Een website laten maken, kan een lastige klus zijn. Daarom staan wij voor je klaar, om die last van je schouders te halen. Alle wensen en opmerkingen worden in het proces meegenomen, zodat jij het maximale uit je website kan halen. Je website laten maken moet een vloeiend proces zijn en daar streven we bij Websitebezorgd altijd naar. Heb je tijdens het proces vragen of opmerkingen? Dan kan je dat altijd gerust aan ons laten weten! Een website laten maken gaat het beste met teamwork!

offerte formulier achtergrond

Mensen online omverblazen.
Aan de slag?

Het doorvertalen van je merk naar een inspirerende en prestatiegerichte website. Zo leggen we de basis voor topposities in google, professionele merkindentiteit en meer conversies. Aan de slag met je website?

Ontvang een offerte.

Geheel vrijblijvend, vandaag contact en offerte.