offerte formulier achtergrond

Wil je een Webflow website laten maken?

Webflow websites komen als beste uit de test als het gaat om snelheid. Daarnaast is Webflow enorm gebruiksvriendelijk en makkelijk te implementeren als onderdeel van uw marketing machine. Een gouden kans om als bedrijf nog harder te groeien!

Samenwerking website makers
Samenwerking met experts. Haal de marketing, design en techniek expertise binnen die je nodig hebt om te groeien.
Online groeiplan
Online groeiplan. We dagen je uit om vooruit te denken. Haal zo het meeste uit je website en online marketing.
Snelle doorvoeren icoon
Doe meer met minder. We hebben een slimme en snelle werkwijze. Dat bespaard tijd en geld.

Webflow website voor jouw bedrijf

Niet tevreden met je oude website en wil je een nieuwe Webflow website laten maken? Bij Websitebezorgd ben je dan op het juiste adres! Wij hebben al meer dan 5 jaar ervaring met Webflow.

Gedurende het hele implementatie proces van je nieuwe website zal er continue geluisterd worden naar jouw wensen en uitdagingen. Op deze manier maken wij een website die precies bij jouw organisatie past en helpt met het realiseren van bedrijfsgroei!

We pakken het als volgt aan:
- Kick-off
- Wireframes + design
- Ontwikkeling
- Oplevering
Webflow website laten maken

Webflow websites

Waarom een webflow website laten maken?

Om een Webflow website te laten maken is het belangrijk dat er vanaf moment één duidelijk naar jouw wensen geluisterd wordt. Door middel van een kick-off gesprek leren we jou en jouw organisatie kennen. Zo bespreken we alle pijnpunten, maar ook vooral je wensen en doelen. Dit gesprek is dan ook het fundament van een succesvolle website.

Het is belangrijk dat je zo snel mogelijk de vruchten van je nieuwe website kunt proeven. Daarom kunnen wij de kick-off waarin we de blauwdruk van de website maken al binnen 1,5 week houden. Dit zorgt er voor dat jij en onze designers snel aan de slag kunnen met het project.
Wat is webflow
Webflow SEO

SEO van Champions League-niveau op de Webflow website.

Uitstekende online vindbaarheid

Het algoritme van Google is een groot fan van snel en goed werkende websites. Ook Google er van van is moet jij een Webflow website laten maken. Indien je gebruik maakt van een Webflow website, zal Google je dus automatisch belonen met een hoge plek in de organische zoekresultaten. Ideaal voor het generen van een groot aantal website bezoekers! En dit allemaal zonder te hoeven programmeren en coderen.

Voorspelbare prijzen voor onvoorspelbare creatieve behoeften.

Essentieel.

3990
 • Creatieve werksessie
 • Maatwerk design
 • Hulp bij kernboodschap
  Here is a message to help explain the content.
 • Basis SEO optimalisaties
  Here is a message to help explain the content.
 • Online indruk maken
 • Gebouwd in Webflow
 • 5 maatwerk pagina's

Tempomakers.

6990
 • Directe contact webdesigner
 • Creatieve werksessie
 • Maatwerk design
 • Hulp bij kernboodschap
 • Gebouwd in Webflow
 • Uitgebreide workshop
  Here is a message to help explain the content.
 • Basis SEO optimalisaties
  Here is a message to help explain the content.
 • 10 maatwerk pagina's
  Here is a message to help explain the content.
 • Leads verzamelen.
  Here is a message to help explain the content.

Verandermakers.

14900
 • Compleet team tot je beschikking
 • Bepalen online propositie
 • Creatieve werksessies
 • Maatwerk design
 • Gebouwd in Webflow
 • Uitgebreide workshop
  Here is a message to help explain the content.
 • 15+ maatwerk pagina's
  Here is a message to help explain the content.
 • Complete SEO strategie
  Here is a message to help explain the content.
 • Salesfunnel opzetten
  Here is a message to help explain the content.
 • Activeren automatiseringen
  Here is a message to help explain the content.

Betrouwbare aanpak.

Resultaat icoon
1. Ontwerpinstructies
Wie wil je aanspreken? Wie zijn je droomklanten? Daar hebben we in de kick-off over om de website ijzersterk te maken voor jouw doelgroep. In een kennismakingsgesprek maken we helder wat echt belangrijk is. Alles komt in dat gesprek aan bod: techniek, uitstraling, inhoud, wensen en doelen.
https met muis icoon
2. Naar een optimaal eindresultaat
We werken met een online planning waarin duidelijk is wie wat doet. Zo zijn er nooit vraagtekens of blijven er vragen in het midden liggen. Gedurende het proces zal je altijd op de hoogte zijn van de status van je website.

Normaal gesproken duurt het complete proces van design tot oplevering zo'n 6 weken.
Kampioen met trofee icoon
3. Tot de oplevering en daarna
Ook na de oplevering houden we contact, wij denken met je mee om te zien waar nog kansen liggen. Van online marketing tot koppelingen met jouw systemen. We vinden het belangrijk om de website te blijven innoveren en zijn benieuwd naar je behaalde doelen!

Wat we je kunnen beloven.

Een website laat je niet vaak ontwikkelen en een Webflow website al helemaal niet. Maar wij wel! Is het nog niet helemaal duidelijk waarom je ons zou kunnen om met jouw website aan de slag te gaan, bekijk dan de onderstaande onderdelen! Onze designers en developers denken met je mee zodat duidelijk wordt wat jou uniek maakt voor de bezoekers van je website.
 • Gemakkelijk met duim
  Makkelijk
  Door middel van een duidelijk kick-off gesprek, zorgen we ervoor dat het gehele website proces soepel verloopt.
 • Activiteit icoon
  Klaar voor de toekomst
  Innovatie is een term die wij heel hoog hebben zitten. Intern blijven we up-to-date met de nieuwste trends en ontwikkelingen zodat uw website klaar is voor de toekomst.
 • Ster icoon
  Schitteren
  Een goede website onderscheidt zich van de rest. Met Webflow kunnen wij uw product of dienst het platform geven die het verdiend.
 • Snel
  Niet alleen de website is snel, maar ook onze samenwerking. Korte lijntjes zijn belangrijk in een samenwerking en hierdoor streven we ook naar een snelle publicatie van je website.
 • Schild icoon
  Veilig een Webflow website laten maken
  De veiligheid van je website staat bij ons hoog in het vaandel. Met een firewall en malware scanner zorgen we voor een betrouwbare en stabiele website.
 • Heldere eerlijke prijs
  Bij Websitebezorgd werken we met een standaardprijslijst. Door deze transparantie komen er nooit verrassingen uit de hoge hoed, ook niet als je onderweg het plan wilt bijstellen.

De kick-off plannen we binnen 5 werkdagen.

Kennis maken
Website laten maken project

Als webbureau van alle markten thuis.

Meer dan alleen Webflow websites bouwen.

Naast het bouwen van je Webflow website, helpen we je ook graag met de branding van je bedrijf. Denk hierbij aan een nieuwe huisstijl, een fotoshoot of bijvoorbeeld het schrijven van teksten. Op deze manier kunnen we de branding van je bedrijf optimaal inrichten.

Indien je vragen hebt over onze diensten kun je altijd contact met ons opnemen, wij helpen je graag verder!

Maarten webdesigner

Vrijblijvende website offerte

Krijg nu je persoonlijke offerte om een webflow website te laten maken.

Dan weet je gelijk waar je aan toe bent. Dan maken we samen een online groeiplan.
Gratis

Veelgestelde vragen over het laten maken van een Webflow website.

Wat is Webflow?

Webflow is een platform waarop websites gebouwd en gehost worden. Het grote voordeel van Webflow is de snelheid van de websites die gemaakt en gehost worden. Deze snelheid wordt door het Google algoritme zeer gewaardeerd en beloond. In de zoekresultaten zullen Webflow websites hierdoor hoog scoren.

Waarom zou ik Webflow gebruiken?

Naast de snelheid van Webflow is het platform ook nog eens enorm gebruiksvriendelijk. Hierdoor ligt de volle focus op het creatieve gedeelte en kunnen er prachtige websites gemaakt worden. Deze professionalisering zal gewaardeerd worden door je doelgroep! Verder kun je al beheerder gemakkelijk de content op je website aanpassen, waardoor je altijd de baas bent over je eigen website.

Kan je een Webflow website laten maken in meerdere talen?

Ja! Webflow heeft sinds 2023 de functionaliteit om meerdere talen toe te voegen aan je website. De lokalisatie zoals dat heet is enorm goed ingericht zodat je bezoekers gemakkelijk kunnen wisselen tussen talen maar ook vindbaar kunnen zien in talen waarin je nu wellicht nog niet vindbaar bent. Een must voor bedrijven die ook in andere talen aanwezig willen zijn.

Wat is de aanpak?

Vooraf leren we graag jou en het bedrijf kennen, dit doen we door middel van een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen we het onder anderen hebben over je wensen, doelen en uitdagingen. Door van A tot Z met je mee te denken, kunnen wij een passende website bouwen.

Welke diensten leveren jullie als webbureau?

Van website realisatie tot de fotoshoot en social media beheer tot de online marketing, bij Websitebezorgd doen we het allemaal. Uiteraard kun je zelf kiezen welke diensten voor jou relevant zijn. We staan in ieder geval altijd voor je klaar!

Kan je in Webflow ook zelf de website aanpassen?

Zeker, wij maken de bouwblokken van de website zodat je daarna ook zelf aan de slag kan met het opbouwe van pagina's. Op deze manier kan je snel goede landingspagina's bouwen zonder dat je bang hoeft te zijn dat er niets meer klopt van het design. Kom je er even niet uit of wil je het toch anders hebben dan kun je altijd contact opnemen.