Snel en simpel

Website laten maken in Rotterdam.

Indruk maken, bouwen aan je merk en bezoekers aanzetten tot actie. We geven heldere keuzes en duidelijk advies, zodat jij de beste website kan laten maken in Rotterdam.
Website laten maken Rotterdam

Creëren van een website met een Rotterdamse merkbeleving.

Conversie gericht design

Onze designers bezorgen een conversie gericht design voor op de website.

Passende oplossing voor jou

Elk bedrijf is anders, daarom is onze aanpak en design bij elke website ook verschillend!

Samen blijven groeien met de website

Na oplevering van de website blijven wij je helpen en meedenken. Zo sta je er nooit alleen voor.

Website van Rotterdamse bodem.

Als Rotterdamse website makers hebben wij veel websites voor Rotterdamse mede-ondernemers mogen maken. Bij Websitebezorgd vinden wij het belangrijk dat de website (en de prijs) goed past bij je doelen en uitdagingen. Over deze doelen en uitdagingen denken wij als websitebouwers ook graag met je mee!

Doordat wij gevestigd zijn in Rotterdam Centrum aan de Linker Rottekade, kan je gemakkelijk een keer langskomen, zodat we kunnen brainstormen en verder kunnen groeien met je website.
Kantoor website laten maken
Omdat ze snel en simpel online wilden, kozen ze voor ons

Zij hebben de website door ons laten maken.

get focus klant
Focus
Het Span Moorkoppen klant
Het Span Moorkoppen
RG-Projecten klant
RG Projecten
Ik wil mijn Garmin ruilen icoon
GPS Inruil
JTRO
Groen infra bv icoon
Groen Infra B.V.
Webshop portfolio
By Design
New Behavior klant website
New Behavior
Mamundo reizen
Tipoprint klant
Uniqo

Oplossingen op maat

Doel van de website.

Als Rotterdams webbureau maken wij veel websites voor Rotterdamse mede-ondernemers. Zo zijn wij ook aangesloten bij MKB Rotterdam, een leuke manier om andere Rotterdamse ondernemers te ontmoeten.

Wij zorgen er voor dat website tot in de puntjes wordt opgeleverd. De website zal zo gemaakt worden dat elke bezoeker de website goed kan bekijken, op welk apparaat dan ook. Een website laten maken is een proces dat wij gemakkelijk hebben gemaakt voor iedereen. Het hoeft niet moeilijk te zijn om je verhaal online te vertellen, als je daarbij maar de juiste begeleiding krijgt. Websitebezorgd zal er voor zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt, gedurende het gehele proces. Juist na de oplevering van de website groeien wij graag met jou door! Ons belangrijkste doel is dat jij een super website krijgt waarin helemaal duidelijk wordt wat jouw organisatie doet.
Website expert Anne Jan kijkt glimlachend naar zijn beeldscherm
Foto van de mooie stad Rotterdam
Snel en betaalbaar

Rotterdamse aanpak.

Als website bouwers uit Rotterdam houden wij van een Rotterdamse aanpak: 'Niet lullen, maar poetsen', simpelweg aan de slag met de website. Voordat we aan de slag gaan, moet er natuurlijk wel even 'gelult' worden zodat wij exact weten waar jij naar op zoek bent! Wij geven de begeleiding die jij nodig hebt, misschien weet je al precies wat je wilt? Of misschien wil je liever eerst nog brainstormen en nadenken over de verschillende mogelijkheden? Websitebezorgd biedt de begeleiding specifiek voor jouw situatie!
Wij zullen altijd open en eerlijk met je zijn, omdat wij erin geloven dat dit de beste manier van zaken doen is, op zijn Rotterdams.

Betrouwbare aanpak.

Resultaat icoon
1. Ontwerpinstructies
Intensief samenwerken is voor ons de manier om te komen tot een inspirerende website. In een goed gesprek maken we helder wat echt belangrijk is. Alles komt in dat gesprek aan bod: techniek, uitstraling en inhoud.
https met muis icoon
2. Naar een optimaal eindresultaat
We werken met een online planning waarin duidelijk is wie wat doet en wanneer we samen aan de slag gaan. We maken een eerste versie van de website en delen deze met jou, via een link.
Kampioen met trofee icoon
3. Tot de oplevering en daarna
Ook na de oplevering houden we contact met onze klanten. We vinden het belangrijk om te weten dat je doelen in de praktijk worden gerealiseerd. We geven je tips om te blijven verbeteren.

Voorspelbare prijzen voor onvoorspelbare creatieve behoeften.

Essentieel.

3990
 • Creatieve werksessie
 • Maatwerk design
 • Hulp bij kernboodschap
  Here is a message to help explain the content.
 • Basis SEO optimalisaties
  Here is a message to help explain the content.
 • Online indruk maken
 • Gebouwd in Webflow
 • 5 maatwerk pagina's

Tempomakers.

6990
 • Directe contact webdesigner
 • Creatieve werksessie
 • Maatwerk design
 • Hulp bij kernboodschap
 • Gebouwd in Webflow
 • Uitgebreide workshop
  Here is a message to help explain the content.
 • Basis SEO optimalisaties
  Here is a message to help explain the content.
 • 10 maatwerk pagina's
  Here is a message to help explain the content.
 • Leads verzamelen.
  Here is a message to help explain the content.

Verandermakers.

14900
 • Compleet team tot je beschikking
 • Bepalen online propositie
 • Creatieve werksessies
 • Maatwerk design
 • Gebouwd in Webflow
 • Uitgebreide workshop
  Here is a message to help explain the content.
 • 15+ maatwerk pagina's
  Here is a message to help explain the content.
 • Complete SEO strategie
  Here is a message to help explain the content.
 • Salesfunnel opzetten
  Here is a message to help explain the content.
 • Activeren automatiseringen
  Here is a message to help explain the content.

Wat we je kunnen beloven.

Een website laten maken of verbeteren, is iets wat je niet vaak doet. Wij helpen je graag een handje met onze belangrijkste en echt Rotterdamse klantbeloften. Zo weet je wat je bij ons kunt verwachten.
 • Gemakkelijk met duim
  Makkelijk
  We geven overzichtelijke opties die passen bij jouw budget en doelen. Doe zelf het werk waar je goed in bent en wat je graag doet. Laat ons bezorgen wat je verder nodig hebt.
 • Activiteit icoon
  Klaar voor de toekomst
  Welk fundament moet je nu leggen voor je toekomstige plannen? Kies het juiste platform waar op je in de toekomst opties kunt aanzetten en functionaliteit kunt blijven uitbreiden.
 • Ster icoon
  Schitteren
  Een website die opvalt tussen de rest. Niet zo’n standaard website als al je concurrenten, maar écht het verschil maken en schitteren met wat jij goed kan. Met een mooi en gebruiksvriendelijk design.
 • Snel
  Elke vraag beantwoorden we binnen 1 werkdag. Direct contact. In het creatieve proces is het belangrijk dat we korte lijntjes hebben.
 • Schild icoon
  Veilig
  Een betrouwbare en stabiele website. We monitoren je website met een firewall en malware scanner. Constante beveiliging en preventie is onze standaard.
 • Heldere eerlijke prijs
  Je krijgt een standaardprijslijst zodat je nu en in de toekomst weet waar je aan toe bent. Geen verrassingen, ook niet als je onderweg het plan wilt bijstellen.

Features

Alles in één website.

Webdevelopers op het kantoor van Websitebezorgd

Logo & huisstijl

Heb je een logo om te kunnen presenteren op je website? Een logo is belangrijk voor een sterke merkbeleving. Hulp nodig bij het ontwerpen van een logo? Wij helpen je daar graag bij! De overige onderdelen van de huisstijl (kleuren en lettertype) helpen we je ook mee.

Tekstschrijven

Tekst schrijven, een helder tekstueel verhaal op de website is belangrijk om de websitebezoeker actie te laten ondernemen. Onze tekstschrijvers helpen je graag met het schrijven van de teksten, zodat je elke bezoeker een super duidelijk beeld kan geven.

Foto's

Foto's om persoonlijk over te komen op de website. Goede foto's van jou en je team zijn belangrijk om de website persoonlijk te maken. Dit creëert een band tussen het bedrijf en de website bezoekers. Wij hebben fotografen die in opdracht voor ons bij jouw op locatie langskomen voor een shoot, die wij vervolgens weer verwerken op de website.

Maarten webdesigner
Vrijblijvende website offerte

Krijg nu je persoonlijke offerte.

Dan weet je gelijk waar je aan toe bent en maken we samen een online groeiplan.
Gratis

Conclusie

Een website laten maken in Rotterdam, dat doe je samen met Websitebezorgd! Van een kick-off gesprek tot een geweldig eindresultaat, wij regelen het voor je. Alle wensen en opmerkingen worden in het proces meegenomen, zodat jij het maximale uit je website kan halen. Een website laten maken in Rotterdam, wordt dan ook gedaan op de Rotterdamse manier. Direct aan de slag en er geen doekjes om wikkelen, zodat je snel een website hebt waar je trots op kan zijn.