Webbureau Rotterdam

Webbureau uit Rotterdam.

Indruk maken, bouwen aan je merk en bezoekers aanzetten tot actie. We geven heldere keuzes en duidelijk advies. Wij zijn Websitebezorgd! Het jonge Webbureau in Rotterdam, waar onze designers er alles aan doen om jou de beste online merkbeleving te bezorgen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk online zichtbaarheid is, we hebben hier al veel bedrijven mee mogen helpen.
Offerte ontvangen
Professionele foto van skyline Rotterdam

Creëren van een website met een Rotterdamse merkbeleving.

Conversie gericht design

Wij helpen je bedrijf graag met het creëren van omzet via de website.

Passende oplossing voor jou

Als webbureau bieden wij een breed scala aan diensten zodat we je met alles kunnen ondersteunen.

Samen blijven groeien met de website

Na oplevering van de website blijven wij je helpen en meedenken. Zo sta je er nooit alleen voor.

Rotterdamse passie.

Als Rotterdamse website makers hebben wij veel websites voor Rotterdamse mede-ondernemers mogen maken. Bij Websitebezorgd vinden wij het belangrijk dat de website (en de prijs) goed past bij je doelen en uitdagingen. Over deze doelen en uitdagingen denken wij als webbureau in Rotterdam ook graag met je mee!

Doordat wij gevestigd zijn in Rotterdam Centrum aan de Linker Rottekade, kan je gemakkelijk een keer langskomen zodat we kunnen brainstormen en verder kunnen groeien met je website.
Website professionals druk aan de slag
Omdat ze snel en simpel online wilden, kozen ze voor ons

Zij hebben de website door ons laten maken.

get focus klant
Focus
Het Span Moorkoppen klant
Het Span Moorkoppen
RG-Projecten klant
RG Projecten
Ik wil mijn Garmin ruilen icoon
GPS Inruil
JTRO
Groen infra bv icoon
Groen Infra B.V.
Webshop portfolio
By Design
New Behavior klant website
New Behavior
Mamundo reizen
Tipoprint klant
Uniqo

Oplossingen op maat

Doel van de website.

Als Rotterdams webbureau maken wij veel websites voor Rotterdamse mede-ondernemers. Zo zijn wij ook aangesloten bij MKB Rotterdam, een leuke manier om andere Rotterdamse ondernemers te ontmoeten. Bij Websitebezorgd vinden wij het belangrijk dat de website (en de prijs) goed past bij je doelen en uitdagingen. Over deze doelen en uitdagingen denken wij als webbureau ook graag met je mee! Samen gaan we aan de slag voor een passende website en merkbeleving.

Jouw input is super belangrijk om de website helemaal af te stemmen op de doelgroep en acties die websitebezoekers moeten gaan ondernemen op de website. De website zal vanzelfsprekend op elk apparaat super goed werken, dit helpt enorm voor de conversie, zodat nog meer bezoekers contact op zullen nemen via de website. Dat jij helemaal tevreden bent en online een super merkbeleving neerzet, is voor ons het belangrijkste doel!
Websitebouwer Anne Jan op kantoor Websitebezorgd
Websitebouwers met een Rotterdamse aanpak
Snel en betaalbaar

Met Rotterdamse aanpak.

Als Webbureau uit Rotterdam houden wij van een Rotterdamse aanpak: 'Niet lullen, maar poetsen', aan de slag met de website met snelle feedback momenten. Voordat we aan de slag gaan moet er natuurlijk wel even 'gelult' worden, zodat wij exact weten waar jij naar op zoek bent! 
Wij zullen altijd open en eerlijk met je zijn, omdat wij erin geloven dat dit de beste manier van zakendoen is. Als jij ook eerlijk tegen ons bent, moet het helemaal goed komen tijdens de samenwerking. Wij bij Websitebezorgd, zullen zorgen voor de benodigde begeleiding, tips en adviezen.
Bekijk de prijzen!

Betrouwbare aanpak.

Resultaat icoon
1. Ontwerpinstructies.
Intensief samenwerken is voor ons de manier om te komen tot een inspirerende website. In een goed gesprek maken we helder wat echt belangrijk is. Alles komt in dat gesprek aan bod: techniek, uitstraling en inhoud.
https met muis icoon
2. Naar een optimaal eindresultaat.
We werken met een online planning waarin duidelijk is wie wat doet en wanneer we samen aan de slag gaan. We maken een eerste versie van de website en delen deze met jou, via een link.
Kampioen met trofee icoon
3. Tot de oplevering en daarna.
Ook na de oplevering houden we contact met onze klanten. We vinden het belangrijk om te weten dat je doelen in de praktijk worden gerealiseerd. We geven je tips om te blijven verbeteren

Voorspelbare prijzen voor onvoorspelbare creatieve behoeften.

Essentieel.

3990
 • Creatieve werksessie
 • Maatwerk design
 • Hulp bij kernboodschap
  Here is a message to help explain the content.
 • Basis SEO optimalisaties
  Here is a message to help explain the content.
 • Online indruk maken
 • Gebouwd in Webflow
 • 5 maatwerk pagina's

Tempomakers.

6990
 • Directe contact webdesigner
 • Creatieve werksessie
 • Maatwerk design
 • Hulp bij kernboodschap
 • Gebouwd in Webflow
 • Uitgebreide workshop
  Here is a message to help explain the content.
 • Basis SEO optimalisaties
  Here is a message to help explain the content.
 • 10 maatwerk pagina's
  Here is a message to help explain the content.
 • Leads verzamelen.
  Here is a message to help explain the content.

Verandermakers.

14900
 • Compleet team tot je beschikking
 • Bepalen online propositie
 • Creatieve werksessies
 • Maatwerk design
 • Gebouwd in Webflow
 • Uitgebreide workshop
  Here is a message to help explain the content.
 • 15+ maatwerk pagina's
  Here is a message to help explain the content.
 • Complete SEO strategie
  Here is a message to help explain the content.
 • Salesfunnel opzetten
  Here is a message to help explain the content.
 • Activeren automatiseringen
  Here is a message to help explain the content.
Webexpert Anne Jan maakt een website
Websitebezorgd: Snel en voordelig

Webbureau voordelen

Het voordeel van een webbureau in Rotterdam, is dat je alle diensten onder één dak hebt. Wij kunnen als webbureau met alle vlakken van je bedrijf meedenken en meehelpen, zodat je website niet alleen super goed werkt, maar ook nog winstgevend is doormiddel van zoekmachine optimalisatie.

Het up-to-date houden van de sociale media kanalen en dit slim inrichten, zal resulteren in nog meer online conversies. Dat jij conversies realiseert zien wij als ons doel, wij hebben daarvoor duizend en één ideeën om dat te kunnen realiseren. Met Rotterdamse creativiteit zijn er onbeperkt mogelijkheden.

Wacht niet, start vandaag nog met je website.

Offerte ontvangen

Wat we je kunnen beloven.

Een website laten maken of verbeteren, is iets wat je niet vaak doet. Wij helpen je graag een handje met onze belangrijkste en echt Rotterdamse klantbeloften. Zo weet je wat je bij ons kunt verwachten.
 • Gemakkelijk met duim
  Makkelijk
  We geven overzichtelijke opties die passen bij jouw budget en doelen. Doe zelf het werk waar je goed in bent en wat je graag doet. Laat ons bezorgen wat je verder nodig hebt.
 • Activiteit icoon
  Klaar voor de toekomst
  Welk fundament moet je nu leggen voor je toekomstige plannen? Kies het juiste platform waar op je in de toekomst opties kunt aanzetten en functionaliteit kunt blijven uitbreiden.
 • Ster icoon
  Schitteren
  Een website die opvalt tussen de rest. Niet zo’n standaard website als al je concurrenten, maar écht het verschil maken en schitteren met wat jij goed kan. Met een mooi en gebruiksvriendelijk design.
 • Snel
  Elke vraag beantwoorden we binnen 1 werkdag. Direct contact. In het creatieve proces is het belangrijk dat we korte lijntjes hebben.
 • Schild icoon
  Veilig
  Een betrouwbare en stabiele website. We monitoren je website met een firewall en malware scanner. Constante beveiliging en preventie is onze standaard.
 • Heldere eerlijke prijs
  Je krijgt een standaardprijslijst zodat je nu en in de toekomst weet waar je aan toe bent. Geen verrassingen, ook niet als je onderweg het plan wilt bijstellen.

Kwaliteitswaarborging

Alles in één website.

Wij bieden een breed portfolio aan diensten om je volledig te kunnen ontzorgen als webbureau uit Rotterdam. Van webdesign tot aan volledige huisstijlen en van teksten schrijven tot fotoshoots. Mis je een dienst of wil graag meer weten? Neem dan gerust contact op, wij helpen je graag.

Plan een gesprek in met websitebouwer Anne Jan

Logo & huisstijl

Heb je een logo om te kunnen presenteren op je website? Een logo is belangrijk voor een sterke merkbeleving. Hulp nodig bij ontwerpen van een logo? Wij helpen je daar graag bij! De overige onderdelen van de huisstijl (kleuren en lettertype) helpen we je ook mee.

Tekstschrijven

Tekst schrijven, een helder tekstueel verhaal op de website is belangrijk om de websitebezoeker actie te laten ondernemen. Onze tekstschrijvers helpen je graag met het schrijven van de teksten, zodat je elke bezoeker een super duidelijk beeld kan geven.

Foto's

Foto's om persoonlijk over te komen op de website. Goede foto's van jou en je team zijn belangrijk om de website persoonlijk te maken. Dit creëert een band tussen het bedrijf en de website bezoekers. Wij hebben fotografen die in opdracht voor ons bij jouw op locatie langskomen voor een shoot, die wij vervolgens weer verwerken op de website.

De veelgestelde vragen

Welke diensten levert een webbureau?

Het voordeel van een webbureau, is dat je alle diensten onder één dak hebt. Van website realisatie tot de fotoshoot en social media beheer tot de online marketing. Natuurlijk kan je zelf kiezen welke diensten je wilt afnemen, wij als webbureau uit Rotterdam bieden vrijwel alle diensten en anders verwijzen wij je graag door naar één van onze partners.

Wat is de werkwijze van een webbureau?

Wij zijn altijd benieuwd naar jouw verhaal. Daarom hebben we eerst een kennismakingsgesprek via de telefoon of op locatie, zodat we erachter kunnen komen wie jij bent. Na dat gesprek hebben we een beeld van je doelen en uitdagingen en gaan we bekijken hoe we je daarbij kunnen gaan helpen. Als Rotterdams webbureau denken we van A tot Z met je mee!

Maken jullie logo's en huisstijlen?

Ja! Wij hebben al voor veel bedrijven een logo en de huisstijl mogen ontwerpen. Wij vinden het leuk om verder te gaan, zoals een visitekaartje & factuur helemaal in jouw huisstijl of social media uitingen voor een professionele online uitstraling. Dit zorgt voor een geweldige merkbeleving van jouw bedrijf!

Wat voor websites ontwikkelt een webbureau?

Wij ontwikkelen websites in alle vormen en maten. Voor kleine ondernemers die net gestart zijn met hun bedrijf tot bedrijven die al 20 jaar actief zijn en graag hun merkbeleving een boost willen geven. Daar sluiten onze website pakketten ook perfect op aan, er is altijd een website pakket dat bij jou en je bedrijf past.

Ontwikkelt een webbureau ook webshops?

Wij maken webshops in alle verschillende formaten, voor de persoon die net met zijn bedrijf start, tot groothandels met een groot aantal vaste klanten. Wij zorgen er voor dat de klantvraag wordt vervuld met de webshop, dan komen de orders vanzelf! Neem gerust contact op om te sparren over jouw nieuwe webshop.
Maarten van Willigen websitebouwer
Vrijblijvende website offerte

Krijg nu je persoonlijke offerte.

Dan weet je gelijk waar je aan toe bent en maken we samen een online groeiplan.
Gratis