offerte formulier achtergrond

Webflow voor de snelste websites.

Webflow zijn de snelste websites, super gebruiksvriendelijk en ontzettend goed te gebruiken als marketing machine voor je bedrijf! Wij ontwikkelen Webflow websites, zodat jouw business nog harder kan groeien!

Samenwerking website makers
Samenwerking met experts. Haal de marketing, design en techniek expertise binnen die je nodig hebt om te groeien.
Online groeiplan
Online groeiplan. We dagen je uit om vooruit te denken. Haal zo het meeste uit je website en online marketing.
Snelle doorvoeren icoon
Doe meer met minder. We hebben een slimme en snelle werkwijze. Dat bespaard tijd en geld.

Creëren van een webflow bureau met een merkbeleving.

Bezoekers van je website aanspreken met de beste klantervaring en een technisch hoogstaande website.

Conversie gericht design.

Onze designers zorgen voor een conversie gericht design op de website.

Passende oplossing voor jou.

Elk bedrijf is anders, daarom is onze aanpak en design bij elke website ook verschillend!

Samen blijven groeien met de website.

Na oplevering van de website blijven wij je helpen en meedenken. Zo sta je er nooit alleen voor.

Mobile design eerst.

Klanten verwachten een website die ontworpen is voor mobiel. Daarom optimaliseren wij onze websites voor mobiel gebruik. Geschikt voor alle apparaten.

Bereik meer klanten.

Gebruik je website als marketing en sales kanaal voor je bedrijf. Met behulp van topposities in Google, content marketing en formulieren. Verzamel zo meer kwaliteit leads.

Snelheid & Veiligheid.

Supersnel en veilig zijn standaard. We optimaliseren de website, zodat het snel is. We beschermen tegen hackers met beveiliging.

Maarten zorgt voor meer merkbeleving op websites

Maarten van Willigen | Design

Webflow site ontwikkelen.

Wij van Websitebezorgd zorgen er voor dat een website laten maken gemakkelijk is. Door duidelijk te luisteren naar je wensen en uitdagingen, maken we de website passend en winstgevende website. Voordat we gaan starten is belangrijk om de doelen met nieuwe website helder te hebben.

Wat willen we bereiken met de Webflow site? Aan de hand van deze doelen zullen wij een plan maken om aan de slag te gaan.

In het online groeiplan zullen we vragen beantwoorden als: wie is de doelgroep? Welke actie moet de doelgroep uitvoeren op de website? Deze vragen gaan we samen beantwoorden om er voor te zorgen dat de website een succes wordt! De website zal vanzelfsprekend supergoed werken op elk apparaat, zodat we de optimale conversie gaan realiseren!
Webdesigner Anne Jan op kantoor Websitebezorgd
Omdat ze snel en simpel online wilden, kozen ze voor ons

Zij hebben de website door ons laten maken.

Easysecure
flowresulting
suus ai
Weaver
Toxic - SDU
Compendium Geneeskunde
Klomp BV Website
Klomp B.V.
SPIT Onderzoekscollectief
Hallo Professionals klant
Hallo Professionals
RG-Projecten klant
RG Projecten
Ik wil mijn Garmin ruilen icoon
GPS Inruil
New Behavior klant website
New Behavior

Voorspelbare prijzen voor onvoorspelbare creatieve behoeften.

Essentieel.

3990
 • Creatieve werksessie
 • Maatwerk design
 • Hulp bij kernboodschap
  Here is a message to help explain the content.
 • Basis SEO optimalisaties
  Here is a message to help explain the content.
 • Online indruk maken
 • Gebouwd in Webflow
 • 5 maatwerk pagina's

Tempomakers.

6990
 • Directe contact webdesigner
 • Creatieve werksessie
 • Maatwerk design
 • Hulp bij kernboodschap
 • Gebouwd in Webflow
 • Uitgebreide workshop
  Here is a message to help explain the content.
 • Basis SEO optimalisaties
  Here is a message to help explain the content.
 • 10 maatwerk pagina's
  Here is a message to help explain the content.
 • Leads verzamelen.
  Here is a message to help explain the content.

Verandermakers.

14900
 • Compleet team tot je beschikking
 • Bepalen online propositie
 • Creatieve werksessies
 • Maatwerk design
 • Gebouwd in Webflow
 • Uitgebreide workshop
  Here is a message to help explain the content.
 • 15+ maatwerk pagina's
  Here is a message to help explain the content.
 • Complete SEO strategie
  Here is a message to help explain the content.
 • Salesfunnel opzetten
  Here is a message to help explain the content.
 • Activeren automatiseringen
  Here is a message to help explain the content.

Oplossingen op maat

Focus op het resultaat

Wanneer je een snelle Webflow site gaat laten maken wil je natuurlijk niet maanden wachten op de livegang.  Het is belangrijk dat je zo snel mogelijk de vruchten kan proeven van je nieuwe website en je doelen kan behalen!

Door kick-off gesprek maken we nader kennis en komen we er achter waar je precies naar op zoek bent. Als alles helder is en wij alle informatie hebben ontvangen gaan we aan de slag. Vaak hebben wij twee weken nodig om de website helemaal af te ronden en live te gaan!

Webdesigners op het kantoor van Websitebezorgd
Webdesigners op het kantoor van Websitebezorgd

Complete ontzorging met een Webflow Bureau

Webflow Bureau

Met Websitebezorgd zijn we een een full-service Web flow Bureau. We ondersteunen bedrijven volledig met hun online marketing vraagstuk: van design tot social media advertenties en van front-end ontwikkeling tot aan strategisch marketing advies. Als Webflow Bureau is het belangrijk dat wij specialistisch advies kunnen geven over de beste keuzes.

Wij zijn één van de weinige bureaus die zich volledige focussen op Webflow. Dit doen we al jaren lang.
Projectoverzicht voor online uitstraling
Als webbureau van alle markten thuis.

Online uitstraling.

Naast de web flow site is het belangrijk dat de andere online onderdelen van je bedrijf ook goed staan. Zodat er een branding ontstaan rondom je bedrijf.
Als webbureau hebben wij een breed portfolio aan diensten om je volledig te kunnen ontzorgen. Van webdesign tot aan volledige huisstijlen en van teksten schrijven tot fotoshoots.

Benieuwd naar de prijzen van de overige diensten? Klik dan hier. Mis je een dienst of wil graag meer weten? Neem dan gerust contact op, wij helpen je graag.

Betrouwbare aanpak.

Resultaat icoon
1. Ontwerpinstructies
Intensief samenwerken is voor ons de manier om te komen tot een inspirerende website. In een goed gesprek maken we helder wat echt belangrijk is. Alles komt in dat gesprek aan bod: techniek, uitstraling en inhoud.
https met muis icoon
2. Naar een optimaal eindresultaat
We werken met een online planning waarin duidelijk is wie wat doet en wanneer we samen aan de slag gaan. We maken een eerste versie van de website en delen deze met jou via een link.
Kampioen met trofee icoon
3. Tot de oplevering en daarna
Ook na de oplevering houden we contact met onze klanten. We vinden het belangrijk om te weten dat je doelen in de praktijk worden gerealiseerd. We geven je tips om te blijven verbeteren

Wat we je kunnen beloven.

Het ontwikkelen van een website is voor velen geen dagelijkse activiteit. Maar voor ons wel! Is het nog niet helemaal duidelijk waarom je ons zou kunnen om met jouw website aan de slag te gaan, bekijk dan de onderstaande onderdelen!
 • Gemakkelijk met duim
  Makkelijk
  We geven overzichtelijke opties die passen bij jouw budget en doelen. Doe zelf het werk waar je goed in bent en wat je graag doet. Laat ons bezorgen wat je verder nodig hebt.
 • Activiteit icoon
  Klaar voor de toekomst
  Welk fundament moet je nu leggen voor je toekomstige plannen? Kies het juiste platform waar op je in de toekomst opties kunt aanzetten en functionaliteit kunt blijven uitbreiden.
 • Ster icoon
  Schitteren
  Een website die opvalt tussen de rest. Niet zo’n standaard website als al je concurrenten, maar écht het verschil maken en schitteren met wat jij goed kan. Met een mooi en gebruiksvriendelijk design.
 • Snel
  Elke vraag beantwoorden we binnen 1 werkdag. Direct contact. In het creatieve proces is het belangrijk dat we korte lijntjes hebben.
 • Schild icoon
  Veilig
  Een betrouwbare en stabiele website. We monitoren je website met een firewall en malware scanner. Constante beveiliging en preventie is onze standaard.
 • Heldere eerlijke prijs
  Je krijgt een standaardprijslijst zodat je nu en in de toekomst weet waar je aan toe bent. Geen verrassingen, ook niet als je onderweg het plan wilt bijstellen.

Wacht niet, start vandaag nog met je website.

Contact opnemen

Kwaliteit

Alles in één website.

Huisstijl van de Websitebezorgd Webflow website

Logo & huisstijl

Heb je een logo om te kunnen presenteren op je website? Een logo is belangrijk voor eens sterke merkbeleving. Hulp nodig bij ontwerpen van een logo? Wij helpen je daar graag bij! De overige onderdelen van de huisstijl (kleuren en lettertype) helpen we je ook mee.

Tekstschrijven

Tekst schrijven, een helder tekstueel verhaal op de website is belangrijk de websitebezoeker actie te laten ondernemen ondernemen. Onze tekstschrijvers helpen je graag met het schrijven van de teksten, zodat je elke bezoeker een super duidelijk beeld kan geven.

Foto's

Foto's om persoonlijk over te komen op de website. Goede foto's van jou en je team zijn belangrijk om de website persoonlijk te maken. Dit creëert een band tussen het bedrijf en de website bezoekers. Wij hebben fotografen die in opdracht voor ons bij jouw op locatie langskomen voor een shoot, die wij vervolgens weer verwerken op de website.

De veelgestelde vragen

Wat is Webflow?

Webflow is een platform waarop websites gebouwd en gehost worden. Wat Webflow zo bijzonder maakt is dat de websites ontzettend snel zijn. Dit is ervaart de gebruiker direct en zorgt voor meer conversies op je website. Door de snelheid en techniek zijn de websites goed in te zetten om hoog in Google te scoren.

Waarom zou ik Webflow gebruiken?

Jij moet Webflow gaan gebruiken om online indruk te maken op je doelgroep. Door de snelheid van Webflow zal je meer conversies genereren en kom je online super professioneel over op je doelgroep. Het systeem om content (teksten en afbeeldingen) aan te passen is gemakkelijk in gebruik, zodat jij de baas bent over je eigen website!

Wat is de aanpak?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. Daarom hebben we eerst een kennismakingsgesprek via de telefoon of op locatie,  zodat we er achter komen wie jij bent. Na dat gesprek hebben we een beeld van je doelen en uitdagingen en gaan we bekijken hoe we je daarbij kunnen gaan helpen. We denken van A tot Z met je mee!

Welke diensten leveren jullie als Webflow bureau?

Het voordeel van een webbureau is dat je alle diensten onder één dak hebt. Van website realisatie tot de fotoshoot en social media beheer tot de online marketing. Natuurlijk kan je zelf kiezen welke diensten je wilt afnemen, wij als Webbureau uit Rotterdam bieden vrijwel alle diensten. Anders verwijzen wij je graag door naar één van onze partners.

Maken jullie logo's en huisstijlen?

Ja! Wij hebben al voor veel bedrijven een logo en de huisstijl mogen ontwerpen. Wij vinden het leuk om verder te gaan, zoals een visitekaartje & factuur helemaal in jouw huisstijl. Maar bijvoorbeeld ook social media uitingen voor professionele online uitstraling. Dit zorgt voor een geweldige merkbeleving van jouw bedrijf!
offerte formulier achtergrond

Webflow voor de snelste websites.

Webflow zijn de snelste websites, super gebruiksvriendelijk en ontzettend goed te gebruiken als marketing machine voor je bedrijf! Wij ontwikkelen websites in Webflow, zodat jouw business nog hard kan groeien!

Conclusie

Een Webflow site ontwikkelen, is voor Websitebezorgd geen enkel probleem. Webflow is geweldig als marketing machine voor elk bedrijf en hier maken we dan ook graag gebruik van, zodat jij het maximale uit je Webflow bureau kan halen. Een Webflow site ontwikkelen is verder heel handig, omdat het altijd snelle en gebruiksvriendelijke websites zijn, wat perfect is voor elk bedrijf. Je bedrijf laten groeien, doe je met Webflow!