Snel en simpel

Webflow voor de snelste websites

Webflow zijn de snelste websites, super gebruiksvriendelijk en ontzettend goed te gebruiken als marketing machine voor je bedrijf! Wij ontwikkelen websites in Webflow, zodat jouw business nog hard kan groeien!
Bekijk de voorbeelden!
Website laten maken vergadering

Creëren van een website met een merkbeleving

Conversie gericht design

Onze designers zorgen voor een conversie gericht design op de website.

Passende oplossing voor jou

Elk bedrijf is anders, daarom is onze aanpak en design bij elke website ook verschillend!

Samen blijven groeien met de website

Na oplevering van de website blijven wij je helpen en meedenken. Zo sta je er nooit alleen voor.

Website ontwikkelen.

Wij van Websitebezorgd zorgen er voor dat eenwebsite laten maken gemakkelijk is. Door duidelijk te luisteren naar je wensen en utdagingen, maken we de website passend en winstgevende website. Voordat we gaan starten is belangrijk om de doelen met nieuwe website helder te hebben. Wat willen we bereiken met de Webflow website? Aan de hand van deze doelen zullen wij een plan maken om aan de slag te gaan.

In het online groeiplan zullen we vragen beantwoorden als: wie is de doelgroep? Welke actie moet de doelgroep uitvoeren op de website?Deze vragen gaan we samen beantwoorden om er voor te zorgen dat de website een succes wordt! De website zal vanzelfsprekend super goed werken op elk apparaat, zodat we de optimale conversie gaan realiseren!
Kantoor website laten maken
Omdat ze snel en simpel online wilden, kozen ze voor ons

Webflow websites van onze klanten

get focus klant
Focus
Stichting Racham
Websitebezorgd

Oplossingen op maat

Focus op het resultaat

Wanneer je een snelle Webflow website gaat laten maken wil je natuurlijk niet maanden wachten op de livegang.  Het is belangrijk dat je zo snel mogelijk de vruchten kan proeven van je nieuwe website en je doelen kan behalen!

Door kick-off gesprek maken we nader kennis en komen we er achter waar je precies naar op zoek bent. Als alles helder is en wij alle informatie hebben ontvangen gaan we aan de slag. Vaak hebben wij twee weken nodig om de website helemaal af te ronden en live te gaan!

Bekijk onze prijzen!
Programmeurs Website laten maken
Website laten maken project
Als Webbureau van alle markten thuis.

Online uitstraling.

Naast de website is het belangrijk dat de andere online onderdelen van je bedrijf ook goed staan. Zodat er een branding ontstaan rondom je bedrijf.
Als webbureau hebben wij een breed portfolio aan diensten om je volledig te kunnen ontzorgen. Van webdesign tot aan volledige huisstijlen en van teksten schrijven tot fotoshoots.

Benieuwd naar de prijzen van de overige diensten? Klik dan hier. Mis je een dienst of wil graag meer weten? Neem dan gerust contact op, wij helpen je graag.

Betrouwbare aanpak.

Resultaat icoon
1. Ontwerpinstructies
Intensief samenwerken is voor ons de manier om te komen tot een inspirerende website. In een goed gesprek maken we helder wat echt belangrijk is. Alles komt in dat gesprek aan bod: techniek, uitstraling en inhoud.
https met muis icoon
2. Naar een optimaal eindresultaat
We werken met een online planning waarin duidelijk is wie wat doet en wanneer we samen aan de slag gaan. We maken een eerste versie van de website en delen deze met jou via een link.
Kampioen met trofee icoon
3. Tot de oplevering en daarna
Ook na de oplevering houden we contact met onze klanten. We vinden het belangrijk om te weten dat je doelen in de praktijk worden gerealiseerd. We geven je tips om te blijven verbeteren
Heldere prijzen

Prijzen website laten maken.

Een website laten maken is een investering. Dit is voor een Webflow website niet anders, maar de investering zal zich vanzelf terug verdienen. Door aanvragen via de website en een professionele uitstralingen waardoor je meer opdrachten verkoopt!

Advanced

3800
Verzamel nieuwe leads en sluit verkopen. Verleid de bezoeker om over te gaan tot actie.
 • Check icoon
  Bezoekers aanzetten tot actie
 • Check icoon
  Scoor in google
  Here is a message to help explain the content.
 • Check icoon
  2 Geavenceerde modules
 • Check icoon
  Menu en pagina's uitgebreid
Favoriet. Beperkte productie ruimte.

Pro

1800
Maak een connectie met je doelgroep. Laat je merk schitteren en vertel over je expertise.
 • Check icoon
  Merkbeleving vastleggen
 • Check icoon
  Ervaringen en expertise laten zien.
 • Check icoon
  Praktijkvoorbeelden
 • Check icoon
  Menu en pagina's uitgebreid
  Here is a message to help explain the content.

Basis

549
Maak van die belangrijke eerste indruk een succes. Klantvriendelijk en mooi design.
 • Check icoon
  Vormgeving in huisstijl
 • Check icoon
  Afbeelding en iconen set
  Here is a message to help explain the content.
 • Check icoon
  Professionele uitstraling
 • Check icoon
  Menu en pagina's eenvoudig

Wacht niet, start vandaag nog met je website.

Plan een gesprek

Wat we je kunnen beloven.

Een website laat je niet vaak ontwikkelen en een Webflow website al helemaal niet. Maar wij wel! Is het nog niet helemaal duidelijk waarom je ons zou kunnen om met jouw website aan de slag te gaan, bekijk dan de onderstaande onderdelen!
 • Gemakkelijk met duim
  Makkelijk
  We geven overzichtelijke opties die passen bij jouw budget en doelen. Doe zelf het werk waar je goed in bent en wat je graag doet. Laat ons bezorgen wat je verder nodig hebt.
 • Activiteit icoon
  Klaar voor de toekomst
  Welk fundament moet je nu leggen voor je toekomstige plannen? Kies het juiste platform waar op je in de toekomst opties kunt aanzetten en functionaliteit kunt blijven uitbreiden.
 • Ster icoon
  Schitteren
  Een website die opvalt tussen de rest. Niet zo’n standaard website als al je concurrenten, maar écht het verschil maken en schitteren met wat jij goed kan. Met een mooi en gebruiksvriendelijk design.
 • Snel
  Elke vraag beantwoorden we binnen 1 werkdag. Direct contact. In het creatieve proces is het belangrijk dat we korte lijntjes hebben.
 • Schild icoon
  Veilig
  Een betrouwbare en stabiele website. We monitoren je website met een firewall en malware scanner. Constante beveiliging en preventie is onze standaard.
 • Heldere eerlijke prijs
  Je krijgt een standaardprijslijst zodat je nu en in de toekomst weet waar je aan toe bent. Geen verrassingen, ook niet als je onderweg het plan wilt bijstellen.

Kwaliteit

Alles in één website.

Huisstijl van een website

Logo & huisstijl

Heb je een logo om te kunnen presenteren op je website? Een logo is belangrijk voor eens sterke merkbeleving. Hulp nodig bij ontwerpen van een logo? Wij helpen je daar graag bij! De overige onderdelen van de huisstijl (kleuren en lettertype) helpen we je ook mee.

Tekstschrijven

Tekst schrijven, een helder tekstueel verhaal op de website is belangrijk de websitebezoeker actie te laten ondernemen ondernemen. Onze tekstschrijvers helpen je graag met het schrijven van de teksten, zodat je elke bezoeker een super duidelijk beeld kan geven.

Foto's

Foto's om persoonlijk over te komen op de website. Goede foto's van jou en je team zijn belangrijk om de website persoonlijk te maken. Dit creëert een band tussen het bedrijf en de website bezoekers. Wij hebben fotografen die in opdracht voor ons bij jouw op locatie langskomen voor een shoot, die wij vervolgens weer verwerken op de website.

De veelgestelde vragen

Wat is Webflow?

Webflow is een platform waarop websites gebouwd en gehost worden. Wat Webflow zo bijzonder maakt is dat de websites ontzettend snel zijn. Dit is ervaart de gebruiker direct en zorgt voor meer conversies op je website. Door de snelheid en techniek zijn de websites goed in te zetten om hoog in Google te scoren.

Waarom zou ik Webflow gebruiken?

Jij moet Webflow gaan gebruiken om online indruk te maken op je doelgroep. Door de snelheid van Webflow zal je meer conversies genereren en kom je online super professioneel over op je doelgroep. Het systeem om content (teksten en afbeeldingen) aan te passen is gemakkelijk in gebruik, zodat jij de baas bent over je eigen website!

Wat is de aanpak?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. Daarom hebben we eerst een kennismakingsgesprek via de telefoon of op locatie,  zodat we er achter komen wie jij bent. Na dat gesprek hebben we een beeld van je doelen en uitdagingen en gaan we bekijken hoe we je daarbij kunnen gaan helpen. We denken van A tot Z met je mee!

Welke diensten leveren jullie als webbureau?

Het voordeel van een webbureau is dat je alle diensten onder één dak hebt. Van website realisatie tot de fotoshoot en social media beheer tot de online marketing. Natuurlijk kan je zelf kiezen welke diensten je wilt afnemen, wij als Webbureau uit Rotterdam bieden vrijwel alle diensten. Anders verwijzen wij je graag door naar één van onze partners.

Maken jullie logo's en huisstijlen?

Ja! Wij hebben al voor veel bedrijven een logo en de huisstijl mogen ontwerpen. Wij vinden het leuk om verder te gaan, zoals een visitekaartje & factuur helemaal in jouw huisstijl. Maar bijvoorbeeld ook social media uitingen voor professionele online uitstraling. Dit zorgt voor een geweldige merkbeleving van jouw bedrijf!
Maarten webdesigner
Vrijblijvende website offerte

Krijg nu je persoonlijke offerte.

Dan weet je gelijk waar je aan toe bent. Dan maken we samen een online groeiplan.
Gratis

Conclusie

Een Webflow website ontwikkelen, is voor Websitebezorgd geen enkel probleem. Webflow is geweldig als marketing machine voor elk bedrijf en hier maken we dan ook graag gebruik van, zodat jij het maximale uit je Webflow website kan halen. Een Webflow website ontwikkelen is verder heel handig, omdat het altijd snelle en gebruiksvriendelijke websites zijn, wat perfect is voor elk bedrijf. Je bedrijf laten groeien, doe je met Webflow!