Snel en simpel

Je website laten maken.

Een website laten maken is super belangrijk voor je online vindbaarheid en zichtbaarheid. Klaar voor een sterke online merkbeleving van je bedrijf? Wij helpen je met een professionele uitstraling!
Website laten maken vergadering

Creëren van een website met een merkbeleving

Conversie gericht design

Onze designers bezorgen een conversie gericht design voor op de website.

Passende oplossing voor jou

Elk bedrijf is anders, daarom is onze aanpak en design bij elke website ook verschillend!

Samen blijven groeien met de website

Na oplevering van de website blijven wij je helpen en meedenken. Zo sta je er nooit alleen voor.

Website bouwen.

Een website is super belangrijk om professioneel over te komen op je klanten, leads en partners. Het is belangrijk dat de website past bij je bedrijf. Als bedrijf ben je uniek en daar hoort ook een unieke website bij. Wij helpen organisaties hun unieke verhaal online te vertellen via hun website. Dan zal je website bijdragen aan het behalen van je (omzet) doelen! Benieuwd geworden?

Neem gerust contact op: bellen, mailen, Whatsappen, langskomen of zelfs Zoomen... Het maakt ons niet uit!
Kantoor website laten maken
Omdat ze snel en simpel online wilden, kozen ze voor ons

Zij hebben de website door ons laten maken.

Focus
Het Span Moorkoppen
RG Projecten
GPS Inruil
JTRO
Groen Infra B.V.
By Design
New Behavior
Mamundo reizen
Uniqo

Oplossingen op maat

Functionaliteiten website.

Met teksten en foto's alleen op de website kom je er niet. Modules zodat bezoekers contact kunnen opnemen met een live chat of contactformulier zijn super waardevol. Of het reserveren van een afspraak, klanten kunnen hun ideale moment kiezen en jij hebt minder administratief werk. Een win-win situatie. Er is altijd een passend oplossing voor jouw situatie!
Programmeurs Website laten maken
Website laten maken project
Snel en betaalbaar

Snel online met je bedrijf.

Wanneer je een website gaat laten maken, wil je natuurlijk niet maanden wachten voordat je live bent. Het is belangrijk dat je zo snel mogelijk de vruchten kan plukken van je nieuwe website en je doelen kan behalen!

Doormiddel van een kick-off gesprek, maken we nader kennis en komen we er achter waar je precies naar op zoek bent. Als alles helder is en wij alle informatie hebben ontvangen, gaan we aan de slag. Vaak hebben wij twee weken nodig om de website helemaal af te ronden en live te gaan!

Betrouwbare aanpak.

1. Ontwerpinstructies
Intensief samenwerken is voor ons de manier om te komen tot een inspirerende website. In een goed gesprek maken we helder wat echt belangrijk is. Alles komt in dat gesprek aan bod: techniek, uitstraling en inhoud.
2. Naar een optimaal eindresultaat
We werken met een online planning waarin duidelijk is wie wat doet en wanneer we samen aan de slag gaan. We maken een eerste versie van de website en delen deze met jou, via een link.
3. Tot de oplevering en daarna
Ook na de oplevering houden we contact met onze klanten. We vinden het belangrijk om te weten dat je doelen in de praktijk worden gerealiseerd. We geven je tips om te blijven verbeteren
Heldere prijzen

Prijzen website laten maken.

Een website laten maken is een investering, als Websitebezorgd zullen we ons uiterste best doen dat deze investering wordt terugverdiend. Het online zichtbaar en vindbaar zijn voegt enorm veel waarde toe aan je organisatie. Wij werken met vaste heldere prijzen, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Een website laten maken kan in verschillende fases van je bedrijf, maar ook met verschillende budgetten. Heb je hulp nodig om het juiste pakket te kiezen? Wij helpen je graag.

Advanced

2750
Verzamel nieuwe leads en sluit verkopen. Verleid de bezoeker om over te gaan tot actie.
 • Bezoekers aanzetten tot actie
 • Scoor in Google
  Here is a message to help explain the content.
 • 2 Geavanceerde modules
 • Menu en pagina's uitgebreid
Favoriet. Beperkte productie ruimte.

Pro

1140
Maak een connectie met je doelgroep. Laat je merk schitteren en vertel over je expertise.
 • Merkbeleving vastleggen
 • Ervaringen en expertise laten zien
 • Praktijkvoorbeelden
 • Menu en pagina's uitgebreid
  Here is a message to help explain the content.

Basis

520
Maak van die belangrijke eerste indruk een succes. Klantvriendelijk en mooi design.
 • Vormgeving in huisstijl
 • Afbeelding en iconen set
  Here is a message to help explain the content.
 • Professionele uitstraling
 • Menu en pagina's eenvoudig

Wacht niet, start vandaag nog met je website.

Plan een gesprek

Wat we je kunnen beloven.

Een webshop laten maken of verbeteren, is iets wat je niet vaak doet. Wij helpen je graag een handje. Zo weet je wat je bij ons kunt verwachten.
 • Makkelijk
  We geven overzichtelijke opties die passen bij jouw budget en doelen. Doe zelf het werk waar je goed in bent en wat je graag doet. Laat ons bezorgen wat je verder nodig hebt.
 • Klaar voor de toekomst
  Welk fundament moet je nu leggen voor je toekomstige plannen? Kies het juiste platform waar op je in de toekomst opties kunt aanzetten en functionaliteit kunt blijven uitbreiden.
 • Schitteren
  Een website die opvalt tussen de rest. Niet zo’n standaard website als al je concurrenten, maar écht het verschil maken en schitteren met wat jij goed kan. Met een mooi en gebruiksvriendelijk design.
 • Snel
  Elke vraag beantwoorden we binnen 1 werkdag. Direct contact. In het creatieve proces is het belangrijk dat we korte lijntjes hebben.
 • Veilig
  Een betrouwbare en stabiele website. We monitoren je website met een firewall en malware scanner. Constante beveiliging en preventie is onze standaard.
 • Heldere eerlijke prijs
  Je krijgt een standaardprijslijst zodat je nu en in de toekomst weet waar je aan toe bent. Geen verrassingen, ook niet als je onderweg het plan wilt bijstellen.

Kwaliteit

Alles in één website.

Huisstijl van een website

Logo & huisstijl

Heb je een logo om te kunnen presenteren op je website? Een logo is belangrijk voor eens sterke merkbeleving. Hulp nodig bij ontwerpen van een logo? Wij helpen je daar graag bij! De overige onderdelen van de huisstijl (kleuren en lettertype) helpen we je ook mee.

Tekstschrijven

Tekst schrijven, een helder tekstueel verhaal op de website is belangrijk om de websitebezoeker actie te laten ondernemen. Onze tekstschrijvers helpen je graag met het schrijven van de teksten, zodat je elke bezoeker een super duidelijk beeld kan geven.

Foto's

Foto's om persoonlijk over te komen op de website. Goede foto's van jou en je team zijn belangrijk om de website persoonlijk te maken. Dit creëert een band tussen het bedrijf en de website bezoekers. Wij hebben fotografen die in opdracht voor ons bij jouw op locatie langskomen voor een shoot, die wij vervolgens weer verwerken op de website.

Maarten webdesigner
Vrijblijvende website offerte

Krijg nu je persoonlijke offerte.

Dan weet je gelijk waar je aan toe bent en maken we samen een online groeiplan.
Gratis

De aanpak van Websitebezorgd.

Wij van Websitebezorgd zorgen ervoor dat een website laten bouwen gemakkelijk is. Door duidelijk te luisteren naar je wensen en uitdagingen, maken we de website passend en op maat voor jouw situatie. Voordat er gestart wordt met website is het belangrijk om goed na te denken wat je wilt bereiken met de website. Welke doelgroep ga je aanspreken? Welke acties moet de doelgroep uitvoeren op de website? Deze vragen lossen wij graag samen met jou op! Daarvoor hebben wij de een heldere aanpak die wij toepassen bij elke klant. We hebben al veel bedrijven mogen helpen.

Jouw input is super belangrijk om de website helemaal af te stemmen op de doelgroep en acties die website bezoekers moeten gaan ondernemen op de website. De website zal vanzelfsprekend op elk apparaat super goed werken, dit helpt enorm voor de conversie, zodat nog meer bezoekers contact op zullen nemen via de website. Dat jij helemaal tevreden bent en online een super merkbeleving neerzet, is voor ons het belangrijkste doel!

Conclusie

Een website laten maken, kan een lastige klus zijn. Daarom staan wij voor je klaar, om die last van je schouders te halen. Alle wensen en opmerkingen worden in het proces meegenomen, zodat jij het maximale uit je website kan halen. Je website laten maken moet een vloeiend proces zijn en daar streven we bij Websitebezorgd altijd naar. Heb je tijdens het proces vragen of opmerkingen? Dan kan je dat altijd gerust aan ons laten weten! Een website laten maken gaat het beste met teamwork!