Snel en simpel

Webshop laten maken Rotterdam.

Een modern en fris design is bij een webshop super belangrijk om professioneel over te komen. Een webshop laten maken in Rotterdam is de manier om snel en professioneel online te gaan met je webshop. Wij zijn Websitebezorgd, het webshop bureau uit Rotterdam dat al veel Rotterdamse bedrijven heeft mogen helpen!
Luchtfoto van skyline Rotterdam

Creëren van een webshop met een merkbeleving

Conversie gericht design

Onze designers bezorgen een conversie gericht design voor op de website.

Passende oplossing voor jou

Elk bedrijf is anders, daarom is onze aanpak en design bij elke website ook verschillend!

Samen blijven groeien met de webshop

Na oplevering van de website blijven wij je helpen en meedenken. Zo sta je er nooit alleen voor.

Rotterdamse webbouwers

Als Rotterdamse webshop makers hebben wij veel webshops voor Rotterdamse mede-ondernemers mogen maken. Bij Websitebezorgd vinden wij het belangrijk dat de website (en de prijs) goed past bij je doelen en uitdagingen. Over deze doelen en uitdagingen denken wij als websitebouwers ook graag met je mee! Doordat wij gevestigd zijn in Rotterdam Centrum aan de Linker Rottekade, kan je gemakkelijk een keer langskomen zodat we kunnen brainstormen en verder kunnen groeien met je webshop.

Wij zorgen er voor dat jouw website tot in de puntjes wordt opgeleverd. De webshop zal zo gemaakt worden dat elke bezoeker de webshop goed kan bekijken, op welk apparaat dan ook. Een webshop laten maken is een proces dat wij gemakkelijk hebben gemaakt voor iedereen. Het hoeft niet moeilijk te zijn om online te verkopen, als je daarbij maar de juiste begeleiding krijgt. Websitebezorgd zal er voor zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt, gedurende het gehele proces. Juist na de oplevering van de webshop groeien wij graag met jou door! Ons belangrijkste doel is dat jij een super website krijgt waarin helemaal duidelijk wordt wat jouw organisatie doet.   
Websitebouwer Anne Jan op het kantoor van Websitebezorgd
Omdat ze snel en simpel online wilden, kozen ze voor ons

Zij hebben de website door ons laten maken.

get focus klant
Focus
Het Span Moorkoppen klant
Het Span Moorkoppen
RG-Projecten klant
RG Projecten
Ik wil mijn Garmin ruilen icoon
GPS Inruil
JTRO
Groen infra bv icoon
Groen Infra B.V.
Webshop portfolio
By Design
New Behavior klant website
New Behavior
Mamundo reizen
Tipoprint klant
Uniqo

Oplossingen op maat

Snel online!

Wanneer je een webshop gaat laten maken, wil je natuurlijk niet maanden wachten voordat je live bent. Het is belangrijk dat je snel kan gaan testen of de producten die je verkoopt aanslaan bij je doelgroep. Dus snel een eerste versie online te hebben staan, helpt daar enorm bij!

Met een kick-off gesprek, maken we nader kennis en komen we er achter waar je precies naar op zoek bent. Als alles helder is en wij alle informatie hebben ontvangen, gaan we aan de slag. Vaak hebben wij drie weken nodig om de webshop passend te maken voor jouw situatie. Denk hierbij aan de huisstijl, functionaliteiten en het design.

Planning van website
Webdesigner Anne Jan maakt een website
Snel en betaalbaar

Product foto's

Bij een professionele webshop horen ook professionele product- en sfeerfoto's. Onze fotografen denken graag met je mee om de foto's zo professioneel mogelijk over te laten komen. De foto's van je producten zijn één van de belangrijkste onderdelen van de webshop. De conversie neemt ook toe wanneer de productfoto's van hoge kwaliteit zijn.

Wil graag meer weten? Neem dan gerust contact op, wij helpen je graag.

Rotterdamse aanpak.

Resultaat icoon
1. Ontwerpinstructies
Intensief samenwerken is voor ons de manier om te komen tot een inspirerende website. In een goed gesprek maken we helder wat echt belangrijk is. Alles komt in dat gesprek aan bod: techniek, uitstraling en inhoud.
https met muis icoon
2. Naar een optimaal eindresultaat
We werken met een online planning waarin duidelijk is wie wat doet en wanneer we samen aan de slag gaan. We maken een eerste versie van de website en delen deze met jou, via een link.
Kampioen met trofee icoon
3. Tot de oplevering en daarna
Ook na de oplevering houden we contact met onze klanten. We vinden het belangrijk om te weten dat je doelen in de praktijk worden gerealiseerd. We geven je tips om te blijven verbeteren

Webshop platformen

Bij Websitebezorgd gebruiken we erschillende technieken om webshops te realiseren. Hiervoor gebruiken wij onder andere Wordpress, Woocommerce en Shopify. Shopify is een gebruiksvriendelijk ecommerce-platform, wat er voor zorgt dat je webshop altijd bereikbaar is op de snelste servers. Samen zijn we helemaal vrij om het design van de webshop uniek te maken. De nieuwste ontwerptechnieken zullen we toepassen.

Woocommerce is een aanvulling op het bekende Wordpress systeem. Deze webshop staat op onze eigen servers. Het voordeel van Wordpress en Woocommerce, is dat er veel mogelijkheden zijn voor specifieke functies. Hierdoor kan de webshop helaas instabieler worden, aangezien er een hoop plugins voor geïnstalleerd moeten worden.

Wij werken met Wordpress én Shopify, maar Shopify zullen wij altijd aanbevelen!

WooCommerce versus Shopify
Heldere prijzen

Prijzen webshop laten maken.

Een webshop laten maken in Rotterdam, is een investering die zichzelf zal gaan terugverdienen. Door de doelgroep op de juiste manier aan te spreken en met persuasive design conversie te genereren, zal de business case positief zijn!

Advanced

Op aanvraag
Verzamel nieuwe leads en sluit verkopen. Verleid de bezoeker om over te gaan tot actie.
 • Bezoekers aanzetten tot actie
 • Scoor in Google
  Here is a message to help explain the content.
 • Livechat en andere modules
 • Inzetten van persuasive design
Favoriet. Beperkte productie ruimte.

Pro

6999
Maak een connectie met je doelgroep. Laat je merk schitteren en vertel over je expertise.
 • Merkbeleving vastleggen
 • Focus op conversie en upsells
 • Uitgebreid advies
 • Menu en pagina's uitgebreid
  Here is a message to help explain the content.

Basis

3499
Maak van die belangrijke eerste indruk een succes. Klantvriendelijk en mooi design.
 • Vormgeving in huisstijl
 • Onbeperkt producten
  Here is a message to help explain the content.
 • Gemakkelijk betalen
 • Heldere structuur

Wacht niet, start vandaag nog met de webshop.

Kennis maken

Wat we je kunnen beloven.

Een webshop laten maken of verbeteren, is iets wat je niet vaak doet. Wij helpen je graag een handje. Zo weet je wat je bij ons kunt verwachten.
 • Gemakkelijk met duim
  Makkelijk
  We geven overzichtelijke opties die passen bij jouw budget en doelen. Doe zelf het werk waar je goed in bent en wat je graag doet. Laat ons bezorgen wat je verder nodig hebt.
 • Activiteit icoon
  Klaar voor de toekomst
  Welk fundament moet je nu leggen voor je toekomstige plannen? Kies het juiste platform waar op je in de toekomst opties kunt aanzetten en functionaliteit kunt blijven uitbreiden.
 • Ster icoon
  Schitteren
  Een website die opvalt tussen de rest. Niet zo’n standaard website als al je concurrenten, maar écht het verschil maken en schitteren met wat jij goed kan. Met een mooi en gebruiksvriendelijk design.
 • Snel
  Elke vraag beantwoorden we binnen 1 werkdag. Direct contact. In het creatieve proces is het belangrijk dat we korte lijntjes hebben.
 • Schild icoon
  Veilig
  Een betrouwbare en stabiele website. We monitoren je website met een firewall en malware scanner. Constante beveiliging en preventie is onze standaard.
 • Heldere eerlijke prijs
  Je krijgt een standaardprijslijst zodat je nu en in de toekomst weet waar je aan toe bent. Geen verrassingen, ook niet als je onderweg het plan wilt bijstellen.

Oplossingen op maat

Doel van de webshop.

Als Rotterdams webbureau maken wij veel websites & webshops voor Rotterdamse mede-ondernemers. Zo zijn wij ook aangesloten bij MKB Rotterdam, een leuke manier om andere Rotterdamse ondernemers te ontmoeten. Bij Websitebezorgd vinden wij het belangrijk dat de website (en de prijs) goed past bij je doelen en uitdagingen. Over deze doelen en uitdagingen denken wij als webbureau ook graag met je mee! Samen gaan we aan de slag voor een passende website en merkbeleving.

Jouw input is super belangrijk om de website helemaal af te stemmen op de doelgroep en acties die websitebezoekers moeten gaan ondernemen op de website. De website zal vanzelfsprekend op elk apparaat super goed werken, dit helpt enorm voor de conversie. Zodat nog meer bezoekers contact op zullen nemen via de website. Dat jij helemaal tevreden bent en online een super merkbeleving neerzet is ons belangrijkste doel!
Het team van Websitebezorgd vergadert over een webshop

Kwaliteit

Alles in één Webshop.

Huisstijl van de websitebezorgd website

Logo & huisstijl

Heb je een logo om te kunnen presenteren op je website? Een logo is belangrijk voor eens sterke merkbeleving. Hulp nodig bij ontwerpen van een logo? Wij helpen je daar graag bij! De overige onderdelen van de huisstijl (kleuren en lettertype) helpen we je ook mee.

Tekstschrijven

Tekst schrijven, een helder tekstueel verhaal op de website is belangrijk de websitebezoeker actie te laten ondernemen ondernemen. Onze tekstschrijvers helpen je graag met het schrijven van de teksten, zodat je elke bezoeker een super duidelijk beeld kan geven.

Foto's

Bij een webshop laten maken horen ook goede en professionele productfoto's. Onze fotografen denken graag met je mee om de foto's zo professioneel mogelijk over te laten komen. De foto's van je producten is één van de belangrijkste onderdelen van de webshop. De conversie neemt ook toe wanneer de productfoto's van hoge kwaliteit zijn.

Anne Jan webdesigner
Vrijblijvende website offerte

Krijg nu je persoonlijke offerte.

Dan weet je gelijk waar je aan toe bent en maken we samen een online groeiplan.
Gratis

Conclusie

Een winstgevende webshop laten maken in Rotterdam, is waar Websitebezorgd bij elke klant naar streeft. Aan het einde van de dag, is dat het doel van elk bedrijf en dit willen we bij Websitebezorgd altijd naleven, zodat we samen met jou op het gewenste eindresultaat komen. Een winstgevende webshop laten maken in Rotterdam, begint met een goede samenwerking. Een goede samenwerking staat bij ons centraal, zodat we voor elke klant alle wensen uit kunnen laten komen.