Verkoop je producten

Webshop laten maken.

Wat is jouw reden om een webshop te laten maken? Heb je een nieuw product of een gat in de markt gevonden? Of wil jij ook met je fysieke winkel online verkopen? De bezoeker aansturen tot actie ondernemen op de webshop, is het allermoeilijkste, maar met goede producten en een sterk verhaal lukt dat. Daarom is het belangrijk dat het design van de webshop precies aansluit bij de stijl die jij wilt uitstralen.
Skyline van Rotterdam

Creëren van een webshop met een merkbeleving

Conversie gericht design

Onze designers bezorgen een conversie gericht design voor op de website.

Passende oplossing voor jou

Elk bedrijf is anders, daarom is onze aanpak en design bij elke website ook verschillend!

Samen blijven groeien met de webshop

Na oplevering van de website blijven wij je helpen en meedenken. Zo sta je er nooit alleen voor.

Groots in begeleiding

De webshop wordt tot in de puntjes opgeleverd en zal zo gemaakt worden dat elke bezoeker de webshop goed kan bekijken, op welk apparaat dan ook. Een webshop laten maken is wat wij gemakkelijk hebben gemaakt voor iedereen. Het hoeft niet moeilijk te zijn om online te verkopen, tenminste als je daarbij de juiste begeleiding krijgt. Wij zullen ervoor zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt, gedurende het proces. Juist na de oplevering van de webshop groeien wij graag met jou door!

Kom je er even niet uit of heb je een vraag? Dan kan je altijd contact met ons opnemen. Wij zijn jouw partner voor online zaken!

Webshop bouwer Anne Jan op het kantoor van Websitebezorgd
Omdat ze snel en simpel online wilden, kozen ze voor ons

Zij hebben de webshop door ons laten maken.

Het Span Moorkoppen klant
Het Span Moorkoppen
Ik wil mijn Garmin ruilen icoon
GPS Inruil
Webshop portfolio
By Design
Mamundo reizen
Tipoprint klant
Uniqo

Oplossingen op maat

Snel online!

Wanneer je een webshop gaat laten maken, wil je natuurlijk niet maanden wachten voordat je live bent. Het doel is natuurlijk, om zo snel mogelijk te zorgen dat de webshop omzet voor je gaat maken, zodat jij je investering terug gaat verdienen! 

Met een kick-off gesprek, maken we nader kennis en komen we er achter waar je precies naar op zoek bent. Als alles helder is en wij alle informatie hebben ontvangen, gaan we aan de slag. Vaak hebben wij drie weken nodig om de webshop passend te maken voor jouw situatie. Denk hierbij aan de huisstijl, functionaliteiten en het design. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het verhaal op de shop helemaal aansluit bij de producten en het merk dat je verkoopt.

Procesplanning Webshop maken
Website maker Anne Jan Spoelstra
Snel en betaalbaar

Productfoto's.

Bij een professionele webshop horen ook professionele product- en sfeerfoto's. Onze fotografen denken graag met je mee om de foto's zo professioneel mogelijk over te laten komen. De foto's van je producten zijn één van de belangrijkste onderdelen van de webshop. De conversie neemt ook toe wanneer de productfoto's van hoge kwaliteit zijn.

Wil graag meer weten? Neem dan gerust contact op, wij helpen je graag.

Rotterdamse aanpak.

Resultaat icoon
1. Ontwerpinstructies
Intensief samenwerken is voor ons de manier om te komen tot een inspirerende website. In een goed gesprek maken we helder wat echt belangrijk is. Alles komt in dat gesprek aan bod: techniek, uitstraling en inhoud.
https met muis icoon
2. Naar een optimaal eindresultaat
We werken met een online planning waarin duidelijk is wie wat doet en wanneer we samen aan de slag gaan. We maken een eerste versie van de website en delen deze met jou, via een link.
Kampioen met trofee icoon
3. Tot de oplevering en daarna
Ook na de oplevering houden we contact met onze klanten. We vinden het belangrijk om te weten dat je doelen in de praktijk worden gerealiseerd. We geven je tips om te blijven verbeteren

Webshop platformen

Wij bij Websitebezorgd, gebruiken verschillende technieken om webshops te realiseren. Hiervoor gebruiken wij onder andere Wordpress, Woocommerce en Shopify. Shopify is een gebruiksvriendelijk ecommerce-platform, wat er voor zorgt dat je webshop altijd bereikbaar is op de snelste servers. Samen zijn we helemaal vrij om het design van de webshop uniek te maken. De nieuwste ontwerptechnieken zullen we toepassen.

Woocommerce is een aanvulling op het bekende Wordpress systeem. Deze webshop staat op onze eigen servers. Het voordeel van Wordpress en Woocommerce, is dat er veel mogelijkheden zijn voor specifieke functies. Hierdoor kan de webshop helaas instabieler worden, aangezien er een hoop plugins voor geïnstalleerd moeten worden.

Wij werken met Wordpress én Shopify, maar Shopify zullen wij altijd aanbevelen!

Woocommerce versus Shopify
Heldere prijzen

Prijzen webshop laten maken.

Een webshop laten maken, is een investering die zichzelf zal gaan terugverdienen. Door de doelgroep op de juiste manier aan te spreken en met persuasive design conversie te genereren, zal de business case positief zijn!

Advanced

Op aanvraag
Verzamel nieuwe leads en sluit verkopen. Verleid de bezoeker om over te gaan tot actie.
 • Bezoekers aanzetten tot actie
 • Scoor in Google
  Here is a message to help explain the content.
 • Livechat en andere modules
 • Inzetten van persuasive design
Favoriet. Beperkte productie ruimte.

Pro

6999
Maak een connectie met je doelgroep. Laat je merk schitteren en vertel over je expertise.
 • Merkbeleving vastleggen
 • Focus op conversie en upsells
 • Uitgebreid advies
 • Menu en pagina's uitgebreid
  Here is a message to help explain the content.

Basis

3499
Maak van die belangrijke eerste indruk een succes. Klantvriendelijk en mooi design.
 • Vormgeving in huisstijl
 • Onbeperkt producten
  Here is a message to help explain the content.
 • Gemakkelijk betalen
 • Heldere structuur

Wacht niet, start vandaag nog met de webshop.

Kennis maken

Wat we je kunnen beloven.

Een webshop laten maken of verbeteren, is iets wat je niet vaak doet. Wij helpen je graag een handje. Zo weet je wat je bij ons kunt verwachten.
 • Gemakkelijk met duim
  Makkelijk
  We geven overzichtelijke opties die passen bij jouw budget en doelen. Doe zelf het werk waar je goed in bent en wat je graag doet. Laat ons bezorgen wat je verder nodig hebt.
 • Activiteit icoon
  Klaar voor de toekomst
  Welk fundament moet je nu leggen voor je toekomstige plannen? Kies het juiste platform waar op je in de toekomst opties kunt aanzetten en functionaliteit kunt blijven uitbreiden.
 • Ster icoon
  Schitteren
  Een website die opvalt tussen de rest. Niet zo’n standaard website als al je concurrenten, maar écht het verschil maken en schitteren met wat jij goed kan. Met een mooi en gebruiksvriendelijk design.
 • Snel
  Elke vraag beantwoorden we binnen 1 werkdag. Direct contact. In het creatieve proces is het belangrijk dat we korte lijntjes hebben.
 • Schild icoon
  Veilig
  Een betrouwbare en stabiele website. We monitoren je website met een firewall en malware scanner. Constante beveiliging en preventie is onze standaard.
 • Heldere eerlijke prijs
  Je krijgt een standaardprijslijst zodat je nu en in de toekomst weet waar je aan toe bent. Geen verrassingen, ook niet als je onderweg het plan wilt bijstellen.

Oplossingen op maat

Personaliseren van de webshop.

Jouw input is super belangrijk om de website helemaal af te stemmen op de doelgroep en acties die websitebezoekers moeten gaan ondernemen op de website. De website zal vanzelfsprekend op elk apparaat super goed werken, dit helpt enorm voor de conversie, zodat nog meer bezoekers contact op zullen nemen via de website. Dat jij helemaal tevreden bent en online een super merkbeleving neerzet, is voor ons het belangrijkste doel!
Webshop experts druk aan het vergaderen

Kwaliteit

Alles in één Webshop.

Huisstijl website

Logo & huisstijl

Heb je een logo om te kunnen presenteren op je website? Een logo is belangrijk voor een sterke merkbeleving. Hulp nodig bij ontwerpen van een logo? Wij helpen je daar graag bij! De overige onderdelen van de huisstijl (kleuren en lettertype) helpen we je ook mee.

Tekstschrijven

Tekst schrijven, een helder tekstueel verhaal op de website is belangrijk om de websitebezoeker actie te laten ondernemen. Onze tekstschrijvers helpen je graag met het schrijven van de teksten, zodat je elke bezoeker een super duidelijk beeld kan geven.

Foto's

Bij een webshop laten maken horen ook goede en professionele productfoto's. Onze fotografen denken graag met je mee om de foto's zo professioneel mogelijk over te laten komen. De foto's van je producten zijn één van de belangrijkste onderdelen van de webshop. De conversie neemt ook toe wanneer de productfoto's van hoge kwaliteit zijn.

De veelgestelde vragen

Wat heb je nodig om een webshop te laten maken?

Als je een webshop gaat laten maken, heb jij enkel je verhaal en een product nodig. Samen gaan we kijken hoe we je doelgroep kunnen aanspreken en de eerste verkopen gaan realiseren. Vervolgens gaan we samen aan de slag met het design van de webshop zodat deze aansluit bij de doelgroep.

Wat is de aanpak?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. Daarom hebben we eerst een kennismakingsgesprek via de telefoon of op locatie, zodat we erachter komen wie jij bent. Na dat gesprek, hebben we een beeld van je doelen en uitdagingen en gaan we bekijken hoe we je daarbij kunnen gaan helpen. We denken van A tot Z met je mee!

Maken jullie ook logo's en huisstijlen?

Wij hebben al veel van onze klanten mogen helpen met een modern logo en een frisse huisstijl. Daarvoor hebben wij ervaren designers in dienst, die graag met jou meedenken. Het logo is pas af, als jij tevreden bent!

Wat is Wordpress / Woocommerce?

Woocommerce is een aanvulling op het bekende Wordpress systeem. Dit platform staat op onze eigen servers. Het voordeel van Wordpress en Woocommerce is dat er veel goedkope mogelijkheden zijn voor specifieke functies, maar daardoor kan de webshop ook wat instabieler worden aangezien er een hoop plugins geïnstalleerd moeten worden.

Wat is Shopify?

Shopify is een gebruiksvriendelijk & snel ecommerce-platform. Shopify zorgt ervoor dat je webshop altijd bereikbaar is voor jouw klanten. In Shopify kunnen alle designs gemaakt worden, zodat de webshop helemaal aansluit op de doelgroep.
Anne Jan webdesigner
Vrijblijvende website offerte

Krijg nu je persoonlijke offerte.

Dan weet je gelijk waar je aan toe bent en maken we samen een online groeiplan.
Gratis

Conclusie

Een winstgevende webshop laten maken, is waar Websitebezorgd bij elke klant naar streeft. Aan het einde van de dag, is dat het doel van elk bedrijf en dit willen we bij Websitebezorgd altijd naleven, zodat we samen met jou op het gewenste eindresultaat komen. Een winstgevende webshop laten maken, begint met een goede samenwerking. Een goede samenwerking staat bij ons centraal, zodat we voor elke klant alle wensen uit kunnen laten komen.