offerte formulier achtergrond

Website offerte.
Snel en simpel.

De prijs van de website is natuurlijk super belangrijk, daarom hebben we heldere website offertes om je een duidelijk beeld te geven van je investering en wat je daarvoor terugkrijgt. In de offerte geven we informatie over onze aanpak en wat je in de website kan verwachten. Wij werken met vaste prijzen en daarom kan je ook direct kijken wat voor website pakket bij jou past!

Creëren van een website met een merkbeleving

Conversie gericht design

Onze designers bezorgen een conversie gericht design voor op de website.

Passende oplossing voor jou

Voor elke bedrijf een andere uitdaging met andere oplossingen.

Samen blijven groeien met de website

Na opleveringen kunnen wij als webbureau je met alle soorten diensten ondersteunen.

Kwaliteit voor een scherpe prijs.

Wij van Websitebezorgd hebben ervoor gezorgd dat een website laten maken gemakkelijk is. Door te luisteren naar je wensen en uitdagingen, maken we de website passend en op maat voor jouw situatie. Voordat er gestart wordt, is het belangrijk om goed na te denken wat je wilt bereiken met de website. Welke doelgroep ga je aanspreken? Welke acties moet de doelgroep uitvoeren op de website? Deze vragen lossen wij graag samen met jou op! Daarvoor hebben wij een heldere aanpak die wij toepassen op elke klant.

We hebben al veel bedrijven mogen helpen. 
Bij het laten maken van de website leggen wij de nadruk op de aanpak, wat je ook zal terugzien in de offerte van de website. In plaats van moeilijke termen en ingewikkelde technieken, beloven wij dat jij een super professionele website krijgt die bij je past, op een makkelijke manier!
Kwaliteit website
Omdat ze snel en simpel online wilden, kozen ze voor ons

Zij hebben de website door ons laten maken.

get focus klant
Focus
Het Span Moorkoppen klant
Het Span Moorkoppen
RG-Projecten klant
RG Projecten
Ik wil mijn Garmin ruilen icoon
GPS Inruil
JTRO
Groen infra bv icoon
Groen Infra B.V.
Webshop portfolio
By Design
New Behavior klant website
New Behavior
Mamundo reizen
Tipoprint klant
Uniqo

Voorspelbare prijzen voor onvoorspelbare creatieve behoeften.

Essentieel.

3990
 • Creatieve werksessie
 • Maatwerk design
 • Hulp bij kernboodschap
  Here is a message to help explain the content.
 • Basis SEO optimalisaties
  Here is a message to help explain the content.
 • Online indruk maken
 • Gebouwd in Webflow
 • 5 maatwerk pagina's

Tempomakers.

6990
 • Directe contact webdesigner
 • Creatieve werksessie
 • Maatwerk design
 • Hulp bij kernboodschap
 • Gebouwd in Webflow
 • Uitgebreide workshop
  Here is a message to help explain the content.
 • Basis SEO optimalisaties
  Here is a message to help explain the content.
 • 10 maatwerk pagina's
  Here is a message to help explain the content.
 • Leads verzamelen.
  Here is a message to help explain the content.

Verandermakers.

14900
 • Compleet team tot je beschikking
 • Bepalen online propositie
 • Creatieve werksessies
 • Maatwerk design
 • Gebouwd in Webflow
 • Uitgebreide workshop
  Here is a message to help explain the content.
 • 15+ maatwerk pagina's
  Here is a message to help explain the content.
 • Complete SEO strategie
  Here is a message to help explain the content.
 • Salesfunnel opzetten
  Here is a message to help explain the content.
 • Activeren automatiseringen
  Here is a message to help explain the content.

Voordelig en transparant

Snel online met je website!

Als je aan de slag gaat met je website wil je natuurlijk niet eerst dagen wachten op je offerte, daarom versturen wij de persoonlijk offerte altijd binnen één dag. Als we alle informatie hebben, zorgen we dat de website binnen twee weken afgerond is.

Doormiddel van een kick-off gesprek, maken we nader kennis en komen we er achter waar je precies naar op zoek bent. Als alles helder is en wij alle informatie hebben ontvangen, gaan we aan de slag.
Snel online met je website
Website taken
Snel en betaalbaar

Overige diensten offerte

Als webbureau hebben wij een breed portfolio aan diensten om je volledig te kunnen ontzorgen. Van webdesign tot aan volledige huisstijlen en van teksten schrijven tot fotoshoots. Daarnaast zijn wij ook bezig met zaken als online marketing. Benieuwd naar de prijzen van de overige diensten? Vraag dan hier een offerte aan en geef het aan, dan zullen wij dit verwerken in de offerte voor de website en de andere diensten.
Website offerte

Betrouwbare aanpak.

Resultaat icoon
1. Ontwerpinstructies
Intensief samenwerken is voor ons de manier om te komen tot een inspirerende website. In een goed gesprek maken we helder wat echt belangrijk is. Alles komt in dat gesprek aan bod: techniek, uitstraling en inhoud.
https met muis icoon
2. Naar een optimaal eindresultaat
We werken met een online planning waarin duidelijk is wie wat doet en wanneer we samen aan de slag gaan. We maken een eerste versie van de website en delen deze met jou, via een link.
Kampioen met trofee icoon
3. Tot de oplevering en daarna
Ook na de oplevering houden we contact met onze klanten. We vinden het belangrijk om te weten dat je doelen in de praktijk worden gerealiseerd. We geven je tips om te blijven verbeteren

Wat we je kunnen beloven.

Een website offerte aanvragen is iets wat je niet vaak doet. Wij helpen je graag een handje. Zo weet je wat je bij ons kunt verwachten.
 • Gemakkelijk met duim
  Makkelijk
  We geven overzichtelijke opties die passen bij jouw budget en doelen. Doe zelf het werk waar je goed in bent en wat je graag doet. Laat ons bezorgen wat je verder nodig hebt.
 • Activiteit icoon
  Klaar voor de toekomst
  Welk fundament moet je nu leggen voor je toekomstige plannen? Kies het juiste platform waar op je in de toekomst opties kunt aanzetten en functionaliteit kunt blijven uitbreiden.
 • Ster icoon
  Schitteren
  Een website die opvalt tussen de rest. Niet zo’n standaard website als al je concurrenten, maar écht het verschil maken en schitteren met wat jij goed kan. Met een mooi en gebruiksvriendelijk design.
 • Snel
  Elke vraag beantwoorden we binnen 1 werkdag. Direct contact. In het creatieve proces is het belangrijk dat we korte lijntjes hebben.
 • Schild icoon
  Veilig
  Een betrouwbare en stabiele website. We monitoren je website met een firewall en malware scanner. Constante beveiliging en preventie is onze standaard.
 • Heldere eerlijke prijs
  Je krijgt een standaardprijslijst zodat je nu en in de toekomst weet waar je aan toe bent. Geen verrassingen, ook niet als je onderweg het plan wilt bijstellen.

Wacht niet, start vandaag nog met je website.

Kennis maken

Kwaliteit

Alles in één website.

Website huisstijl

Logo & huisstijl

Heb je een logo om te kunnen presenteren op je website? Een logo is belangrijk voor een sterke merkbeleving. Hulp nodig bij ontwerpen van een logo? Wij helpen je daar graag bij! De overige onderdelen van de huisstijl (kleuren en lettertype) helpen we je ook mee.

Tekstschrijven

Tekst schrijven, een helder tekstueel verhaal op de website is belangrijk om de websitebezoeker actie te laten ondernemen. Onze tekstschrijvers helpen je graag met het schrijven van de teksten, zodat je elke bezoeker een super duidelijk beeld kan geven.

Foto's

Foto's om persoonlijk over te komen op de website. Goede foto's van jou en je team, zijn belangrijk om de website persoonlijk te maken. Dit creëert een band tussen het bedrijf en de website bezoekers. Wij hebben fotografen die in opdracht voor ons bij jouw op locatie langskomen voor een shoot, die wij vervolgens weer verwerken op de website.

Maarten webexpert
Vrijblijvende website offerte

Krijg nu je persoonlijke offerte.

Dan weet je gelijk waar je aan toe bent en maken we samen een online groeiplan.
Gratis

Conclusie

Een website offerte aanvragen, is bij Websitebezorgd heel gemakkelijk en daar zijn we trots op. Wij staan namelijk open voor allerlei verschillende manieren van (online) contact. Van e-mailen tot Zoomen, we doen het allemaal! Een website offerte aanvragen kan ook via de website, met de verschillende knoppen die op de website te vinden zijn. Kom je liever langs, om oog in oog van start te gaan? Dat is ook prima, gezellig!