Jij verteld, wij bouwen!

Je website laten bouwen.

Een website laten bouwen is een nodige aanvulling op je vindbaarheid en zichtbaarheid. Wij zorgen ervoor dat de website goed en snel gebouwd wordt en wij helpen je met een professionele uitstraling! Jij hoeft alleen het verhaal van je bedrijf te vertellen.
Kennis maken
Je website laten bouwen door webexperts Anne Jan Spoelstra en Maarten van Willigen

Creëren van een website met een merkbeleving

Conversie gericht bouwen

Onze designers bezorgen een conversie gericht design voor op de website.

Passende oplossing voor jou

Elk bedrijf is anders, daarom is onze aanpak en design bij elke website ook verschillend!

Samen blijven groeien met de website

Na oplevering van de website blijven wij je helpen en meebouwen. Zo sta je er nooit alleen voor.

Website bouwen.

Een website is super belangrijk om professioneel over te komen op je klanten en leads, maar het is ook belangrijk dat je online overkomt zoals je bedrijf echt is. Wij helpen je daar graag bij. Als bedrijf ben je uniek en daar hoort ook een unieke website bij. Wij helpen organisaties hun unieke verhaal online te vertellen via hun website, dan zal het bouwen van een website bijdragen aan je doelen!
Website bouwer Anne Jan Spoelstra van Websitebezorgd
Omdat ze een snel en transparant aan de slag willen, kozen ze voor ons

Zij hebben de website door ons laten bouwen.

get focus klant
Focus
Het Span Moorkoppen klant
Het Span Moorkoppen
RG-Projecten klant
RG Projecten
Ik wil mijn Garmin ruilen icoon
GPS Inruil
JTRO
Groen infra bv icoon
Groen Infra B.V.
Webshop portfolio
By Design
New Behavior klant website
New Behavior
Mamundo reizen
Tipoprint klant
Uniqo

Voor elke vraag een functionaliteit

Functionaliteiten website.

Met alleen teksten en foto's op de website, kom je er niet. Functionaliteiten die goed ingezet worden, kunnen veel waarde toevoegen. Een goed voorbeeld hiervan is het reserveren van een afspraak, klanten kunnen hun ideale moment kiezen en jij hebt minder administratief werk. Een win-win situatie. Er is altijd een passend oplossing voor jouw situatie! Wij denken graag met je mee.
Team van Websitebezorgd
Procesplanning website
Pragmatisch en leuk!

Snel online met je bedrijf.

Wanneer je een website gaat laten maken, wil je natuurlijk snel resultaat zien. Het is belangrijk dat je zo snel mogelijk de vruchten kan plukken van je nieuwe website en je doelen kan behalen!

Doormiddel van een kick-off gesprek, maken we nader kennis en komen we erachter waar je precies naar op zoek bent. Als alles helder is en wij alle informatie hebben ontvangen, gaan we bouwen. Vaak hebben wij twee weken nodig om de website helemaal af te ronden en live te gaan!

Betrouwbare aanpak.

Resultaat icoon
1. Ontwerpinstructies
Intensief samenwerken is voor ons de manier om te komen tot een inspirerende website. In een goed gesprek maken we helder wat echt belangrijk is. Alles komt in dat gesprek aan bod: techniek, uitstraling en inhoud.
https met muis icoon
2. Naar een optimaal eindresultaat
We werken met een online planning waarin duidelijk is wie wat doet en wanneer we samen aan de slag gaan. We maken een eerste versie van de website en delen deze met jou, via een link.
Kampioen met trofee icoon
3. Tot de oplevering en daarna
Ook na de oplevering houden we contact met onze klanten. We vinden het belangrijk om te weten dat je doelen in de praktijk worden gerealiseerd. We geven je tips om te blijven verbeteren!

Voorspelbare prijzen voor onvoorspelbare creatieve behoeften.

Essentieel.

3990
 • Creatieve werksessie
 • Maatwerk design
 • Hulp bij kernboodschap
  Here is a message to help explain the content.
 • Basis SEO optimalisaties
  Here is a message to help explain the content.
 • Online indruk maken
 • Gebouwd in Webflow
 • 5 maatwerk pagina's

Tempomakers.

6990
 • Directe contact webdesigner
 • Creatieve werksessie
 • Maatwerk design
 • Hulp bij kernboodschap
 • Gebouwd in Webflow
 • Uitgebreide workshop
  Here is a message to help explain the content.
 • Basis SEO optimalisaties
  Here is a message to help explain the content.
 • 10 maatwerk pagina's
  Here is a message to help explain the content.
 • Leads verzamelen.
  Here is a message to help explain the content.

Verandermakers.

14900
 • Compleet team tot je beschikking
 • Bepalen online propositie
 • Creatieve werksessies
 • Maatwerk design
 • Gebouwd in Webflow
 • Uitgebreide workshop
  Here is a message to help explain the content.
 • 15+ maatwerk pagina's
  Here is a message to help explain the content.
 • Complete SEO strategie
  Here is a message to help explain the content.
 • Salesfunnel opzetten
  Here is a message to help explain the content.
 • Activeren automatiseringen
  Here is a message to help explain the content.

Wacht niet, start vandaag nog met je website.

Kennis maken

Wat we je kunnen beloven.

Een website laten bouwen of verbeteren, is iets wat je niet vaak doet. Wij helpen je graag een handje. Zo weet je wat je bij ons kunt verwachten.
 • Gemakkelijk met duim
  Makkelijk
  We geven overzichtelijke opties die passen bij jouw budget en doelen. Doe zelf het werk waar je goed in bent en wat je graag doet. Laat ons bezorgen wat je verder nodig hebt.
 • Activiteit icoon
  Klaar voor de toekomst
  Welk fundament moet je nu leggen voor je toekomstige plannen? Kies het juiste platform waar op je in de toekomst opties kunt aanzetten en functionaliteit kunt blijven uitbreiden.
 • Ster icoon
  Schitteren
  Een website die opvalt tussen de rest. Niet zo’n standaard website als al je concurrenten, maar écht het verschil maken en schitteren met wat jij goed kan. Met een mooi en gebruiksvriendelijk design.
 • Snel
  Elke vraag beantwoorden we binnen 1 werkdag. Direct contact. In het creatieve bouwproces is het belangrijk dat we korte lijntjes hebben.
 • Schild icoon
  Veilig
  Een betrouwbare en stabiele website. We monitoren je website met een firewall en malware scanner. Constante beveiliging en preventie is onze standaard.
 • Heldere eerlijke prijs
  Je krijgt een standaardprijslijst zodat je nu en in de toekomst weet waar je aan toe bent. Geen verrassingen, ook niet als je onderweg het plan wilt bijstellen.

Online indruk maken

Alles in één website.

Voorbeeld van een webshop huisstijl

Logo & huisstijl

Heb je een logo om te kunnen presenteren op je website? Een logo is belangrijk voor een sterke merkbeleving. Hulp nodig bij ontwerpen van een logo? Wij helpen je daar graag bij! De overige onderdelen van de huisstijl (kleuren, lettertypes en stijlelementen) helpen we je ook mee.

Tekstschrijven

Tekst schrijven, een helder tekstueel verhaal op de website is belangrijk om de websitebezoeker actie te laten ondernemen. Onze tekstschrijvers helpen je graag met het schrijven van de teksten, zodat je elke bezoeker een super duidelijk beeld kan geven.

Foto's

Foto's om persoonlijk over te komen op de website. Goede foto's van jou en je team, zijn belangrijk om de website persoonlijk te maken. Dit creëert een band tussen het bedrijf en de website bezoekers. Wij hebben fotografen die in opdracht voor ons bij jouw op locatie langskomen voor een shoot, die wij vervolgens weer verwerken op de website.

De veelgestelde vragen

Wat voor websites bouwen jullie?

Wij bouwen websites in alle vormen en maten. Voor kleine ondernemers die net gestart zijn met hun bedrijf tot bedrijven die al 20 jaar actief zijn en graag hun merkbeleving een boost willen geven. Daar sluiten onze website pakketten ook perfect op aan, er is altijd een website pakket dat bij jou en je bedrijf past.

Wat is de werkwijze bij het laten bouwen van een website?

Wij zijn altijd benieuwd naar jouw verhaal. Daarom hebben we eerst een kennismakingsgesprek via de telefoon of op locatie,  zodat we erachter kunnen komen wie jij bent. Na dat gesprek hebben we een beeld van je doelen en uitdagingen en gaan we aan de slag met het online groeiplan en natuurlijk het bouwen van de website.

Maken jullie logo's en huisstijlen?

Ja! Wij hebben al voor veel bedrijven een logo en de huisstijl mogen ontwerpen. Wij vinden het leuk om verder te gaan, zoals een visitekaartje & factuur helemaal in jouw huisstijl of social media uitingen voor een professionele online uitstraling. Dit zorgt voor een geweldige merkbeleving van jouw bedrijf!

Welke diensten kan ik nog meer verwachten?

Wanneer je een website gaat laten bouwen, kan je er voor kiezen om ook andere diensten af te nemen, om je online profiel nog sterker te maken. Van website realisatie tot de fotoshoot en social media beheer tot de online marketing. Natuurlijk kan je zelf kiezen welke diensten je wilt afnemen, wij als webbureau bieden vrijwel alle diensten.

Bouwen jullie ook webshops?

Wij bouwen webshops in alle verschillende formaten, voor de persoon die net met zijn bedrijf start, tot groothandels met een groot aantal vaste klanten. Wij zorgen er voor dat de klantvraag wordt vervuld met de webshop, dan komen de orders vanzelf! Neem gerust contact op om te sparren over jouw nieuwe webshop.
Maarten van Willigen webdesigner
Vrijblijvende website offerte

Krijg nu je persoonlijke offerte.

Dan weet je gelijk waar je aan toe bent en maken we samen een online groeiplan.
Gratis

De aanpak van Websitebezorgd.

Wij van Websitebezorgd zorgen ervoor dat een website laten bouwen gemakkelijk is. Door duidelijk te luisteren naar je wensen en uitdagingen, maken we de website passend en op maat voor jouw situatie. Voordat er gestart wordt met website is het belangrijk om goed na te denken wat je wilt bereiken met de website. Welke doelgroep ga je aanspreken? Welke acties moet de doelgroep uitvoeren op de website? Deze vragen lossen wij graag samen met jou op! Daarvoor hebben wij de een heldere aanpak die wij toepassen bij elke klant. We hebben al veel bedrijven mogen helpen. 

Jouw input is super belangrijk om de website helemaal af te stemmen op de doelgroep en acties die website bezoekers moeten gaan ondernemen op de website. De website zal vanzelfsprekend op elk apparaat super goed werken, dit helpt enorm voor de conversie, zodat nog meer bezoekers contact op zullen nemen via de website. Dat jij helemaal tevreden bent en online een super merkbeleving neerzet, is voor ons het belangrijkste doel!

Conclusie

Een website laten bouwen van hoge kwaliteit, is natuurlijk het doel dat elke klant van ons heeft. Een mooie website van hoge kwaliteit, straalt professionaliteit uit en dat spreekt klanten aan. Een website laten bouwen van hoge kwaliteit, staat daarom bij Websitebezorgd centraal. Samen met jou willen we er naar streven, dat jouw website diezelfde professionele uitstraling heeft. Die uitstraling begint bij de website, zodat jouw bedrijf online als professioneel wordt gezien door bezoekers.