Snel en simpel

Je MKB website laten maken.

Een MKB website is essentieel, voor kleine starters tot grote bedrijven. Bij Websitebezorgd, maken wij jouw ideale MKB website.
Website laten maken

Creëren van een website met een merkbeleving

Conversie gericht design

Onze designers zorgen voor conversie gericht design op de websites.

Passende oplossing voor jou

Elk bedrijf is anders, daarom is onze aanpak en design bij elke website ook verschillend!

Samen blijven groeien met de website

Na oplevering van de website blijven wij je helpen en meedenken. Zo sta je er nooit alleen voor.

MKB website bouwen.

Een MKB website is belangrijk, zodat je als klein bedrijf een grote boodschap over kan brengen. Wij bij Websitebezorgd, helpen bedrijven van klein tot groot, om ieder haar unieke verhaal online te vertellen, zodat je MKB website bij kan dragen aan het behalen van je (omzet) doelen!

Neem gerust contact op: bellen, mailen, Whatsappen, langskomen of Zoomen... Het maakt ons niet uit!
Websitebezorgd website laten maken
Omdat ze snel en simpel online wilden, kozen ze voor ons

Zij hebben de website door ons laten maken.

get focus klant
Focus
Het Span Moorkoppen klant
Het Span Moorkoppen
RG-Projecten klant
RG Projecten
Ik wil mijn Garmin ruilen icoon
GPS Inruil
JTRO
Groen infra bv icoon
Groen Infra B.V.
Webshop portfolio
By Design
New Behavior klant website
New Behavior
Mamundo reizen
Tipoprint klant
Uniqo

Oplossingen op maat

Functionaliteiten MKB website.

Met alleen teksten en foto's op de MKB website kom je er niet, juist modules waarmee websitebezoekers contact kunnen opnemen met een live chat of contactformulier zijn super waardevol. Een goed voorbeeld is het reserveren van een afspraak, klanten kunnen op die manier hun ideale moment kiezen en jij hebt minder administratief werk. Een win-win situatie. Er is altijd een passend oplossing voor jouw situatie!
Programmeurs Website laten maken
Website laten maken project
Snel en betaalbaar

Snel online met je bedrijf.

Wanneer je een MKB website gaat laten maken, wil je natuurlijk niet maanden wachten voordat je live bent. Het is belangrijk dat je zo snel mogelijk de vruchten kan plukken van je nieuwe MKB website en je doelen kan behalen!

Doormiddel van een kick-off gesprek, maken we nader kennis en komen we er achter waar je precies naar op zoek bent. Als alles helder is en wij alle informatie hebben ontvangen, gaan we aan de slag. Vaak hebben wij twee weken nodig om de MKB website helemaal af te ronden en live te gaan!

Betrouwbare aanpak.

Resultaat icoon
1. Ontwerpinstructies
Intensief samenwerken is voor ons de manier om te komen tot een inspirerende website. In een goed gesprek maken we helder wat echt belangrijk is. Alles komt in dat gesprek aan bod: techniek, uitstraling en inhoud.
https met muis icoon
2. Naar een optimaal eindresultaat
We werken met een online planning waarin duidelijk is wie wat doet en wanneer we samen aan de slag gaan. We maken een eerste versie van de website en delen deze met jou, via een link.
Kampioen met trofee icoon
3. Tot de oplevering en daarna
Ook na de oplevering houden we contact met onze klanten. We vinden het belangrijk om te weten dat je doelen in de praktijk worden gerealiseerd. We geven je tips om te blijven verbeteren

Voorspelbare prijzen voor onvoorspelbare creatieve behoeften.

Essentieel.

3990
 • Creatieve werksessie
 • Maatwerk design
 • Hulp bij kernboodschap
  Here is a message to help explain the content.
 • Basis SEO optimalisaties
  Here is a message to help explain the content.
 • Online indruk maken
 • Gebouwd in Webflow
 • 5 maatwerk pagina's

Tempomakers.

6990
 • Directe contact webdesigner
 • Creatieve werksessie
 • Maatwerk design
 • Hulp bij kernboodschap
 • Gebouwd in Webflow
 • Uitgebreide workshop
  Here is a message to help explain the content.
 • Basis SEO optimalisaties
  Here is a message to help explain the content.
 • 10 maatwerk pagina's
  Here is a message to help explain the content.
 • Leads verzamelen.
  Here is a message to help explain the content.

Verandermakers.

14900
 • Compleet team tot je beschikking
 • Bepalen online propositie
 • Creatieve werksessies
 • Maatwerk design
 • Gebouwd in Webflow
 • Uitgebreide workshop
  Here is a message to help explain the content.
 • 15+ maatwerk pagina's
  Here is a message to help explain the content.
 • Complete SEO strategie
  Here is a message to help explain the content.
 • Salesfunnel opzetten
  Here is a message to help explain the content.
 • Activeren automatiseringen
  Here is a message to help explain the content.

Wacht niet, start vandaag nog met je MKB website.

Kennis maken

Wat we je kunnen beloven.

Een MKB website laten maken of verbeteren, is iets wat je niet vaak doet. Wij helpen je graag een handje. Zo weet je wat je bij ons kunt verwachten.
 • Gemakkelijk met duim
  Makkelijk
  We geven overzichtelijke opties die passen bij jouw budget en doelen. Doe zelf het werk waar je goed in bent en wat je graag doet. Laat ons bezorgen wat je verder nodig hebt.
 • Activiteit icoon
  Klaar voor de toekomst
  Welk fundament moet je nu leggen voor je toekomstige plannen? Kies het juiste platform waar op je in de toekomst opties kunt aanzetten en functionaliteit kunt blijven uitbreiden.
 • Ster icoon
  Schitteren
  Een website die opvalt tussen de rest. Niet zo’n standaard website zoals die je concurrenten gebruiken, maar écht het verschil maken en schitteren met wat jij goed kan. Met een mooi en gebruiksvriendelijk design.
 • Snel
  Elke vraag beantwoorden we binnen 1 werkdag. Direct contact. In het creatieve proces is het belangrijk dat we korte lijntjes hebben.
 • Schild icoon
  Veilig
  Een betrouwbare en stabiele website. We monitoren je website met een firewall en malware scanner. Constante beveiliging en preventie is onze standaard.
 • Heldere eerlijke prijs
  Je krijgt een standaardprijslijst zodat je nu en in de toekomst weet waar je aan toe bent. Geen verrassingen, ook niet als je onderweg het plan wilt bijstellen.

Kwaliteit

Alles in één website.

Huisstijl van een website

Logo & huisstijl

Heb je een logo om te kunnen presenteren op je MKB website? Een logo is belangrijk voor een sterke merkbeleving. Hulp nodig bij ontwerpen van een logo? Wij helpen je daar graag bij! De overige onderdelen van de huisstijl (kleuren en lettertype) helpen we je ook mee.

Tekstschrijven

Tekst schrijven, een helder tekstueel verhaal op de MKB website is belangrijk om ervoor te zorgen dat de websitebezoeker actie onderneemt. Onze tekstschrijvers helpen je graag met het schrijven van de teksten, zodat je elke bezoeker een super duidelijk beeld kan geven.

Foto's

Foto's om persoonlijk over te komen op de MKB website. Goede foto's van jou en je team, zijn belangrijk om de website persoonlijk te maken. Dit creëert een band tussen het bedrijf en de websitebezoekers. Wij hebben fotografen die in opdracht voor ons bij jouw op locatie langskomen voor een shoot, die wij vervolgens weer verwerken op de MKB website.

Maarten webdesigner
Vrijblijvende website offerte

Krijg nu je persoonlijke offerte.

Dan weet je gelijk waar je aan toe bent en maken we samen een online groeiplan.
Gratis

De aanpak van Websitebezorgd.

Wij bij Websitebezorgd, zorgen ervoor dat een MKB website laten maken gemakkelijk verloopt. Door duidelijk te luisteren naar je wensen en uitdagingen, maken we de MKB website passend en op maat voor jouw situatie. Voordat er gestart wordt, is het belangrijk om goed na te denken over wat je wilt bereiken met de MKB website. Welke doelgroep ga je aanspreken? Welke acties moet de doelgroep uitvoeren op de website? Deze vragen lossen wij graag samen met jou op! Daarvoor hebben wij een heldere aanpak die wij toepassen op elke klant. We hebben al veel bedrijven mogen helpen. 

Jouw input is super belangrijk om de MKB website helemaal af te stemmen op de doelgroep en de acties die websitebezoekers moeten gaan ondernemen op de MKB website vast te stellen. De MKB website zal vanzelfsprekend op elk apparaat super goed werken, wat enorm helpt voor de conversie, wat ervoor zorgt dat er nog meer bezoekers contact op zullen nemen via de MKB website. Dat jij helemaal tevreden bent en online een super merkbeleving neerzet, is voor ons het belangrijkste doel!

Conclusie

Een professionele MKB website laten maken is geweldig voor start-ups, zodat je in een korte tijd je naamsbekendheid kan zien groeien. Als start-up ben je nog niet bekend, maar een mooie professionele MKB website, die gebruiksvriendelijk is, is de perfecte start voor elk bedrijf. Een professionele MKB website laten maken, is waar Websitebezorgd juist graag in helpt, jou en jouw start-up dus ook!