Snel en simpel

Zapier voor een efficiëntere dag

Zapier is ideaal om de verschillende tools die jij op een dag gebruikt met elkaar te koppelen. Bijvoorbeeld bij een contactopname via je website dat alle gegevens dan direct in het CRM-systeem, marketingtool en mail toegestuurd krijgen om een afspraak te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Kennis maken
Zapier website
Wat is Zapier
Iedereen sneller en efficiënter

Wat is Zapier?

Zapier is een programma dat het mogelijk maakt om verschillende systemen met elkaar te koppelen door middel van automatisering, zodat je veel tijd bespaart. Zapier maakt gebruik van zogeheten 'zaps', templates met 'triggers' en bijbehorende 'actions'.

De 'trigger' kan bijvoorbeeld een potentiële klant zijn, die zich inschrijft voor een nieuwsbrief. Zapier zorgt er voor dat na deze 'trigger' een 'action' ontstaat, geheel automatisch. Een goed voorbeeld hiervan, is bijvoorbeeld dat het mailadres direct wordt toegevoegd aan jouw mailinglijst, zonder dat je het zelf door hebt.

Oplossingen op maat

Waarom Zapier ideaal voor jou is.

Zapier heeft enorm veel voordelen, die jij als bedrijf goed kan gebruiken! Handelingen die je normaal handmatig uitvoert, worden door middel van deze tool automatisch gedaan, zodat jij meer tijd hebt om jouw diensten uit te voeren en klanten tevreden te stellen.

Zapier zorgt daarnaast ook voor meer rust, omdat je er nooit naar om hoeft te kijken. Een klant wil zich inschrijven? Geen probleem, dat gebeurt allemaal op de achtergrond, zodat jij echt de focus kan leggen op wat belangrijk is. 

Kennis maken
Wat is Zapier

Betrouwbare aanpak.

Resultaat icoon
1. Ontwerpinstructies
Intensief samenwerken is voor ons de manier om te komen tot een inspirerende website. In een goed gesprek maken we helder wat echt belangrijk is. Alles komt in dat gesprek aan bod: techniek, uitstraling en inhoud.
https met muis icoon
2. Naar een optimaal eindresultaat
We werken met een online planning waarin duidelijk is wie wat doet en wanneer we samen aan de slag gaan. We maken een eerste versie van de website en delen deze met jou via een link.
Kampioen met trofee icoon
3. Tot de oplevering en daarna
Ook na de oplevering houden we contact met onze klanten. We vinden het belangrijk om te weten dat je doelen in de praktijk worden gerealiseerd. We geven je tips om te blijven verbeteren

Wat we je kunnen beloven.

Een website laat je niet vaak ontwikkelen en een Webflow website al helemaal niet. Maar wij wel! Is het nog niet helemaal duidelijk waarom je ons zou kunnen om met jouw website aan de slag te gaan, bekijk dan de onderstaande onderdelen!
 • Gemakkelijk met duim
  Makkelijk
  We geven overzichtelijke opties die passen bij jouw budget en doelen. Doe zelf het werk waar je goed in bent en wat je graag doet. Laat ons bezorgen wat je verder nodig hebt.
 • Activiteit icoon
  Klaar voor de toekomst
  Welk fundament moet je nu leggen voor je toekomstige plannen? Kies het juiste platform waar op je in de toekomst opties kunt aanzetten en functionaliteit kunt blijven uitbreiden.
 • Ster icoon
  Schitteren
  Een website die opvalt tussen de rest. Niet zo’n standaard website als al je concurrenten, maar écht het verschil maken en schitteren met wat jij goed kan. Met een mooi en gebruiksvriendelijk design.
 • Snel
  Elke vraag beantwoorden we binnen 1 werkdag. Direct contact. In het creatieve proces is het belangrijk dat we korte lijntjes hebben.
 • Schild icoon
  Veilig
  Een betrouwbare en stabiele website. We monitoren je website met een firewall en malware scanner. Constante beveiliging en preventie is onze standaard.
 • Heldere eerlijke prijs
  Je krijgt een standaardprijslijst zodat je nu en in de toekomst weet waar je aan toe bent. Geen verrassingen, ook niet als je onderweg het plan wilt bijstellen.

Wacht niet, start vandaag nog met automatiseren.

Kennis maken

De veelgestelde vragen

Wat is Webflow?

Webflow is een platform waarop websites gebouwd en gehost worden. Wat Webflow zo bijzonder maakt is dat de websites ontzettend snel zijn. Dit is ervaart de gebruiker direct en zorgt voor meer conversies op je website. Door de snelheid en techniek zijn de websites goed in te zetten om hoog in Google te scoren.

Waarom zou ik Webflow gebruiken?

Jij moet Webflow gaan gebruiken om online indruk te maken op je doelgroep. Door de snelheid van Webflow zal je meer conversies genereren en kom je online super professioneel over op je doelgroep. Het systeem om content (teksten en afbeeldingen) aan te passen is gemakkelijk in gebruik, zodat jij de baas bent over je eigen website!

Wat is de aanpak?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. Daarom hebben we eerst een kennismakingsgesprek via de telefoon of op locatie,  zodat we er achter komen wie jij bent. Na dat gesprek hebben we een beeld van je doelen en uitdagingen en gaan we bekijken hoe we je daarbij kunnen gaan helpen. We denken van A tot Z met je mee!

Welke diensten leveren jullie als webbureau?

Het voordeel van een webbureau is dat je alle diensten onder één dak hebt. Van website realisatie tot de fotoshoot en social media beheer tot de online marketing. Natuurlijk kan je zelf kiezen welke diensten je wilt afnemen, wij als Webbureau uit Rotterdam bieden vrijwel alle diensten. Anders verwijzen wij je graag door naar één van onze partners.

Maken jullie logo's en huisstijlen?

Ja! Wij hebben al voor veel bedrijven een logo en de huisstijl mogen ontwerpen. Wij vinden het leuk om verder te gaan, zoals een visitekaartje & factuur helemaal in jouw huisstijl. Maar bijvoorbeeld ook social media uitingen voor professionele online uitstraling. Dit zorgt voor een geweldige merkbeleving van jouw bedrijf!
Maarten webdesigner
Vrijblijvende website offerte

Krijg nu je persoonlijke offerte.

Dan weet je gelijk waar je aan toe bent. Dan maken we samen een online groeiplan.
Gratis