Recruitmenthuis

We kennen elkaar nog niet...

Wij van Websitebezorgd helpen detacheerders, uitzendbureaus, installatiebedrijven en webshopeigenaren met hun vindbaarheid, zichtbaarheid en bereikbaarheid. Wij houden van flink aanpakken, zodat onze klanten (online) succes behalen! Het lijkt ons leuk om jullie te leren kennen!
Website laten maken vergadering

Leuk kennis te maken!

Wij kwamen het Recruitmenthuis en de Technieker op LinkedIn. Al snel zagen wij potentie voor een leuke samenwerking. Alle drie zijn we partijen met focus op kwaliteit maar wel concreet en nuchter in de wedstrijd.

Het lijkt ons leuk om met jullie mee te denken over de branding, website, marketing, conversie optimalisatie en voorzichtig automatiseren.
Programmeurs Website laten maken

Wie zijn wij?

Wij zijn websitebouwers, logo-ontwerpers, copywriters, online marketeers, projectmanagers, fotografen, etc. Het allermooiste vinden wij om iets gaafs neer te zetten voor onze opdrachtgevers waar zij ook écht wat aan hebben.

In hartje Rotterdam werken wij aan onze projecten om onze klanten beter vindbaar en zichtbaar te maken. Van concept tot aan realisatie of een beetje van alles, wij denken graag met je mee.

Zoals jullie je hard maken voor goed personeel dat waarde toevoegt bij de opdrachtgever. Doen wij dat voor onze klanten, net een stapje meer.
Kantoor website laten maken

Website design en ontwikkeling

Het lijkt ons leuk om jullie website naar het volgende niveau te tillen. Een website die de stijl heeft anno 2021 en alle functionaliteiten voor een detacheerder. Denk aan:
- Online Solliciteren
- Google Jobs Integratie
- Indeed, werkzoeken & meer automatisch XML koppeling
- Krachtige vacaturebank ook geoptimaliseerd voor mobiel

Branding

Wij helpen bedrijven ook een frisse wind te blazen in hun branding. Door aan de slag te gaan met stijlelementen, verfrissende beeldmerken. Maar bijvoorbeeld ook kleur en logo modernisaties.

Dit door middel van templates terug te laten komen op de Powerpoints, social media uitingen, mailhandtekeningen, etc.

Online marketing

Wij helpen bedrijven met het zoeken naar de juiste kandidaten of opdrachtgevers. Met hypermarketing (= een zeer specifieke doelgroep benaderen) is het mogelijk om de kandidaten die niet actief naar een nieuwe baan op zoek zijn toch te laten solliciteren.

Er zijn ook veel mogelijkheden als het gaat om organische vindbaarheid in Google.

Google Jobs voorbeeld

Google Jobs is nu ongeveer 1 jaar actief in Nederland. Google doet er veel aan om haar gebruikers via Google Jobs naar vacatures te laten zoeken en solliciteren. Dat zal in de komende maanden en jaren alleen nog maar meer worden. Daarom is het belangrijk om al je vacatures beschikbaar te maken voor Google Jobs!

Snel solliciteren of contact opnemen

Gemakkelijk filteren en solliciteren is essentieel om een zo'n hoog mogelijk conversie te behalen op de website. Je wilt natuurlijk niet dat kandidaten halverwege het proces afhaken op de website. Een beetje sturing helpt iedereen.

Nou Recruitmenthuis, ethouasiast geworden om kennis te maken?

Plan een gesprek