Online groei realiseren voor duurzame scale-up

Client

UVSmart

Platform

Webflow

Locatie

Delft

In het kort

Jaarlijks krijgen 4,1 miljoen patiënten in Europa te maken met een zorginfectie. UV Smart zet zich in om dit aantal zoveel mogelijk te reduceren met een focus op verduurzaming, tijd- en kostenbesparing. De apparatuur van UV Smart desinfecteert medische instrumenten met UV-C licht. Deze methode maakt geen gebruik van chemicaliën en water, er zijn minder disposables nodig en het gebruik is energiezuinig.

De uitdaging

In 2020 was UV Smart nog niet actief de markt aan het benaderen. Om de apparatuur aan ziekenhuizen en KNO-afdelingen te verkopen, moest er een sterke online marketing strategie opgezet worden. Hierbij worden verschillende kanalen ingezet om de doelgroep te bereiken.

Een professionele website was onderdeel van deze strategie. Deze website moest de juiste balans hebben tussen het promoten van desinfectie met UV-C licht en het verkopen van de UV Smart producten. Een eerste stap naar het verbeteren van medische hulpmiddelen, waarmee het aantal zorginfecties verminderd zal worden.

Het resultaat

UV Smart een overzichtelijke website waarbij alle apparatuur perfect tot hun recht komt. Door middel van een slim gebruik tussen foto, video en animatie beleeft de websitebezoeker een levendige ervaring zonder dat het storend overkomt. Voor medische personeel is er een plek gecreëerd om meer te leren over UV-C licht: UV Academy. Deze kennisdeling van UV Smart zal de algemene behoefte naar UV-C desinfectie producten laten stijgen.

Hedendaags is UV Smart actief in meer dan 20 landen en bevinden ze zich ook in de Noord-Amerikaanse markt. Tussen UV Smart en Websitebezorgd is er een sterke relatie ontstaan, waarbij Websitebezorgd ook verantwoordelijk is voor de online marketing strategie van UV Smart. Sindsdien is UV Smart online organische gegroeid met 330%. Dit heeft geleid tot maandelijks duizenden websitebezoekers uit de doelgroep. Een samenwerking om trots op te zijn!

Contributors
Maarten
Co-Founder | Marketing Engineering

En, wat vonden ze er zelf van?

Zijn wij de juiste match?

Ervaar het zelf: vraag meteen een demo aan.

Voor ons is er niets zo leuk als een nieuwe klant die ons heeft gevonden. Ga vrijblijvend met ons in gesprek. Door je doelen en gewenste merkbeleving in kaart te brengen, komen wij tot een online groeiplan. Ervaar het zelf: snel & makkelijk online!
Vrijblijvend  •  zie gelijk wat je kan krijgen •  advies op maat