Energieoplossingen voor de zakelijke markt

Client

green4energy

Platform

Wordpress, Elementor

Locatie

Amsterdam

In het kort

Sinds 2011 zet Green4energy zich vol in voor het verduurzamen van zakelijk vastgoed in Nederland. Een groot deel van de Nederlandse bedrijven ziet niet dat er nog veel kansen zijn op het gebied van verduurzaming. Het is niet alleen beter voor het milieu, maar uiteindelijk brengt het ook vele andere voordelen met zich mee zoals: geldbesparing en gemak.

De uitdaging

De website van Green4energy was flink aan vernieuwing toe. Bij een innovatief bedrijf past een innovatieve website. Een verouderd CMS belemmerde de ontwikkeling van Green4energy op dit vlak en ook de uitstraling van de website was niet meer naar wens. Een nieuwe website laten maken door Websitebezorgd was voor Green4energy de oplossing.

Het resultaat

Op de nieuwe website van Green4energy komt elke energieoplossing perfect tot z’n recht. De onderdelen zonne-energie, energieopslag, EV laadoplossingen en energiemonitoring hebben allemaal een eigen pagina gekregen. Op deze pagina’s is er een goed balans tussen informatie en een call to action. Daarnaast kunnen medewerkers op een fijne manier de voltooide projecten in het zonnetje zetten. Van 52 zonnepanelen op het blauwgroene dak van RESILIO tot aan 328 zonnepanelen en 121 kWp groene stroom voor BQ duiker, met de projectpagina kan Green4energy autoriteit binnen hun branche creëren.

Contributors
Maarten
Co-Founder | Marketing Engineering
Renate
Creative Direction

En, wat vonden ze er zelf van?

Zijn wij de juiste match?

Ervaar het zelf: vraag meteen een demo aan.

Voor ons is er niets zo leuk als een nieuwe klant die ons heeft gevonden. Ga vrijblijvend met ons in gesprek. Door je doelen en gewenste merkbeleving in kaart te brengen, komen wij tot een online groeiplan. Ervaar het zelf: snel & makkelijk online!
Vrijblijvend  •  zie gelijk wat je kan krijgen •  advies op maat