Een website voor de hulk

Client

Geo4NRG

Platform

Wordpress, Elementor

Locatie

Amsterdam

In het kort

Zoek je een partner in bronboringen? Een partij die begrijpt waar je tegenaan loopt en meedenkt in het proces? Een ervaren bedrijf waar kwaliteit, snelheid en flexibiliteit voorop staat? Dan is Geo4NRG de juiste partij voor jou!

Voor ons was de uitdaging helder: hoe maken van Geo4NRG's proces van een bronboring zo duidelijk en simpel mogelijk voor de websitebezoeker?

De uitdaging

Het proces van bronboring is voor de doelgroep van Geo4NRG vaak een groot mysterie. De website kan een belangrijke rol spelen in het verduidelijken van dit proces. Na het bespreken van de wensen en doelen van Geo4NRG, is deze uitdaging met veel zorg meegenomen in het eindproduct. Daarbij komt ook dat marketingmedewerkers moeite hadden met de online vindbaarheid van de website. Een duidelijk CMS zou de contentproductie sterk ondersteunen en de online vindbaarheid optimaliseren.

Het resultaat

Vandaag de dag staat er een moderne website die het verhaal van Geo4NRG vertelt aan de doelgroep. De doelgroep begrijpt met een websitebezoek meteen hoe Geo4NRG hen kan ondersteunen. Dit is gedaan door middel van de 'Wat we doen'-pagina. Deze pagina geeft schematisch weer hoe het proces van een bronboring er uit ziet. Zo weten leads direct waar ze aan toe zijn als ze aan de slag gaan met Geo4NRG.

Daarnaast hebben de marketingmedewerkers alle handvaten om aan de slag te kunnen met het optimaliseren van content en het schrijven van blogs. Een goede online vindbaarheid is hierdoor onvermijdelijk.

Contributors
Renate
Creative Direction

En, wat vonden ze er zelf van?

fgfgr

Zijn wij de juiste match?

Ervaar het zelf: vraag meteen een demo aan.

Voor ons is er niets zo leuk als een nieuwe klant die ons heeft gevonden. Ga vrijblijvend met ons in gesprek. Door je doelen en gewenste merkbeleving in kaart te brengen, komen wij tot een online groeiplan. Ervaar het zelf: snel & makkelijk online!
Vrijblijvend  •  zie gelijk wat je kan krijgen •  advies op maat