Een website vol duurzaamheid

Client

Klomp B.V.

Platform

Wordpress, Elementor

Locatie

Amsterdam

In het kort

Een groene toekomst voor huishoudens en bedrijven, dat is waar het bij Klomp om draait. Sinds 1961 biedt Klomp totaalbeheer aan op het gebied installatietechniek, daktechniek, elektrotechniek en klimaattechniek. Echter was er één uitdaging: een website die de missie en visie van Klomp over kan brengen.

De uitdaging

De oude website van Klomp was een gigantische verzameling van pagina’s zonder een duidelijke structuur. De technici van Klomp werken aan de meest fantastische projecten, maar de oude website kon hiervoor niet het juiste podium bieden. Hierbij kwam ook nog dat een matig CMS-systeem en een extreme drukte op de marketing afdeling niet ten goede kwamen voor nieuwe content. Een nieuwe website, waar Klomp’s merkidentiteit centraal zou staan en de customer journey soepel zou verlopen, was van essentieel belang.

Het resultaat

Een frisse uitstraling waarbij alle aspecten van Klomp aanbod komen. Op de nieuwe website van Klomp is een nette opsplitsing te zien voor de verschillende entiteiten van Klomp, zonder dat de website onoverzichtelijk is geworden. Daarnaast is de marketing afdeling enorm tevreden met het CMS van Wordpress waardoor zij gemakkelijk nieuwe content kunnen toevoegen. Een nieuwe en overzichtelijke stap naar een groene toekomst. Sinds de livegang van de website, zijn we nog altijd in contact met Klomp. Zo helpen we met het beheren van hun website en het realiseren van groeidoelstellingen. Door middel van een nauwe samenwerking ondersteunen we Klomp op het gebied van employer branding en recruitment.

Contributors
Maarten
Co-Founder | Marketing Engineering
Renate
Creative Direction

En, wat vonden ze er zelf van?

Zijn wij de juiste match?

Ervaar het zelf: vraag meteen een demo aan.

Voor ons is er niets zo leuk als een nieuwe klant die ons heeft gevonden. Ga vrijblijvend met ons in gesprek. Door je doelen en gewenste merkbeleving in kaart te brengen, komen wij tot een online groeiplan. Ervaar het zelf: snel & makkelijk online!
Vrijblijvend  •  zie gelijk wat je kan krijgen •  advies op maat