Meer sollicitanten.

Wij van Websitebezorgd helpen detacheerders, uitzendbureaus, installatiebedrijven en alle andere bedrijven met het (online) werven van personeel. Jullie weten welke kandidaten passend bij de werkgever, wij hoe we ze kunnen bereiken.

Voor veel bedrijven is personeel het grootste obstakel om verder te kunnen groeien.
Website laten maken vergadering

Leuk kennis te maken!

Wij vinden het leuk om met organisaties mee te denken over de branding, website, marketing, conversie optimalisatie en automatiseren.

Dit doen wij elke dag voor bedrijven als: Hallo Professionals, YSER, Klomp BV, Solarminds, Greenbush en nog veel meer!
Programmeurs Website laten maken
Behulpzame artikelen

Laat je inspireren.

Wie zijn wij?

Wij zijn websitebouwers, logo-ontwerpers, copywriters, online marketeers, projectmanagers, fotografen, etc. Het allermooiste vinden wij om iets gaafs neer te zetten voor onze opdrachtgevers waar zij ook écht wat aan hebben.

In hartje Rotterdam werken wij aan onze projecten om onze klanten beter vindbaar en zichtbaar te maken. Van concept tot aan realisatie of een beetje van alles, wij denken graag met je mee.

Zoals jullie je hard maken voor goed personeel dat waarde toevoegt bij de opdrachtgever. Doen wij dat voor onze klanten, net een stapje meer.
Kantoor website laten maken

Website design en ontwikkeling

Wij vinden het leuk om een website naar het volgende niveau te tillen. Een website die de stijl heeft anno 2021 en alle functionaliteiten voor een detacheerder, uitzend- of werving en selectiebureau. Denk aan:
- Online Solliciteren
- Google Jobs Integratie
- Indeed, werkzoeken & meer automatisch XML koppeling
- Krachtige vacaturebank ook geoptimaliseerd voor mobiel

Online marketing

Wij helpen bedrijven met het zoeken naar de juiste kandidaten of opdrachtgevers. Met hypermarketing (= een zeer specifieke doelgroep benaderen) is het mogelijk om de kandidaten die niet actief naar een nieuwe baan op zoek zijn toch te laten solliciteren.

Er zijn ook veel mogelijkheden als het gaat om organische vindbaarheid in Google.

Branding

Wij helpen bedrijven ook een frisse wind te blazen in hun branding. Door aan de slag te gaan met stijlelementen, verfrissende beeldmerken. Maar bijvoorbeeld ook kleur en logo modernisaties.

Dit door middel van templates terug te laten komen op de Powerpoints, social media uitingen, mailhandtekeningen, etc.

Automatisering

Het implementeren van kleine automatiseringen helpt enorm om de bedrijfsvoering te optimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan:
- Het automatisch importeren van sollicitanten naar je recruitmentsysteem
- Sollicitanten opnemen in je emailcampagnes
- Automatisch opvolgen van sollicitanten
- En nog veel meer!

Social media beheer

Online interactie met je doelgroep is super belangrijk om relevant te blijven. Posts op sociale media zoals LinkedIn en Instagram kunnen heel veel waarde toevoegen aan je organisatie.

Google Jobs voorbeeld

Google Jobs is nu ongeveer 1 jaar actief in Nederland. Google doet er veel aan om haar gebruikers via Google Jobs naar vacatures te laten zoeken en solliciteren. Dat zal in de komende maanden en jaren alleen nog maar meer worden. Daarom is het belangrijk om al je vacatures beschikbaar te maken voor Google Jobs!

Snel solliciteren of contact opnemen

Gemakkelijk filteren en solliciteren is essentieel om een zo'n hoog mogelijk conversie te behalen op de website. Je wilt natuurlijk niet dat kandidaten halverwege het proces afhaken op de website. Een beetje sturing helpt iedereen.

Nou, enthousiast geworden om kennis te maken?

Plan een gesprek