offerte formulier achtergrond

Online Marketing in Bergschenhoek

Websitebezorgd is de partij voor online marketing in Bergschenhoek. Samen maken we een online groeiplan om gestructureerd aan de slag te gaan met de doelen van jouw organisatie.

Samenwerking website makers
Samenwerking met experts. Haal de marketing, design en techniek expertise binnen die je nodig hebt om te groeien.
Online groeiplan
Online groeiplan. We dagen je uit om vooruit te denken. Haal zo het meeste uit je website en online marketing.
Snelle doorvoeren icoon
Doe meer met minder. We hebben een slimme en snelle werkwijze. Dat bespaard tijd en geld.

De diensten die wij leveren.

Wij bieden onze klanten gestructureerde groei. Wij geloven er in dat alles wat je aandacht geeft groeit. Daarom kijken we naar de doelen van de organisatie en hoe we die het beste kunnen bereiken met de verschillende tools. Hierbij kan je denken aan:
- SEO
- SEA
- LinkedIn Advertenties
- Facebook/Instagram Advertenties
- Online Groeiplan
- Webflow website
Kantoor website laten maken

Online marketing met SEO in Bergschenhoek

Beter gevonden via SEO.

Om bezoekers te werven en leads te generen, speelt Search Engine Optimization (SEO) een essentiële rol in het proces. SEO heeft alles te maken met organische zoekresultaten, waar je als bedrijf niet voor betaald. Deze zoekresultaten zijn de resultaten die je bovenaan de lijst ziet verschijnen wanneer je op Google een onderwerp opzoekt en dus de resultaten waar je eerder op klikt dan de resultaten die onderaan de lijst staan. SEO is hierdoor heel waardevol als het gaat om klanten werven, hoe hoger je staat, hoe beter.
Programmeurs Website laten maken
Omdat ze snel en simpel online wilden, kozen ze voor ons

Zij hebben de website door ons laten maken.

Green-Bush klant
Greenbush
Hallo Professionals klant
Hallo Professionals
Klomp BV Website
Klomp B.V.
get focus klant
Focus
Het Span Moorkoppen klant
Het Span Moorkoppen
RG-Projecten klant
RG Projecten
Ik wil mijn Garmin ruilen icoon
GPS Inruil
Groen infra bv icoon
Groen Infra B.V.
Webshop portfolio
By Design
New Behavior klant website
New Behavior
Tipoprint klant
Uniqo
Website laten maken project
Betaalde advertenties

SEA inzetten voor meer leads.

SEA heeft net als SEO hetzelfde effect, namelijk klanten werven. Search Engine Advertising (SEA) verloopt alleen nét even anders. Waar SEO gratis is, wordt SEA ingezet om advertenties te plaatsen boven de zoekresultaten die door SEO hoog bovenaan de lijst staan. Deze zoekresultaten laten op Google ook zien dat het advertenties zijn, maar aangezien het helemaal bovenaan Google staat, genereert het een grote hoeveelheid clicks.
Hypertargeting op de doelgroep.

Online Marketing met LinkedIn.

Adverteren via Google (SEA) is een simpel proces. Adverteren via LinkedIn verloopt volkomen anders, hierbij maakt LinkedIn namelijk gebruik van veilingen. Het bod van een bedrijf wordt vergeleken met die van de concurrentie, wanneer alle partijen dezelfde doelgroep willen bereiken. Je kan als bedrijf kiezen voor kosten per klik (CPC) of kosten per 1000 weergaven (CPM), maar je kan ook kiezen voor de optie berichtadvertenties. Hierbij betaal je puur en alleen wanneer het bericht is afgeleverd. Bij alle opties kan je op LinkedIn je eigen budget, bod en planning instellen. Zo heb je controle over wat je wanneer adverteert. 

Website laten maken project

Betrouwbare aanpak.

Resultaat icoon
1. Ontwerpinstructies
Intensief samenwerken is voor ons de manier om te komen tot een inspirerende website. In een goed gesprek maken we helder wat echt belangrijk is. Alles komt in dat gesprek aan bod: techniek, uitstraling en inhoud.
https met muis icoon
2. Naar een optimaal eindresultaat
We werken met een online planning waarin duidelijk is wie wat doet en wanneer we samen aan de slag gaan. We maken een eerste versie van de website en delen deze met jou via een link.
Kampioen met trofee icoon
3. Tot de oplevering en daarna
Ook na de oplevering houden we contact met onze klanten. We vinden het belangrijk om te weten dat je doelen in de praktijk worden gerealiseerd. We geven je tips om te blijven verbeteren

Kennis van Facebook & Instagram advertenties.

Via Facebook adverteren gaat wéér anders, op het platform krijg je veel opties waar je uit kan kiezen. Van een doelstelling formuleren en je doelgroep uitkiezen, tot het bepalen van het budget en de indeling formuleren. Hoe en wat je adverteert is volledig aan jou, waardoor je enorm veel vrijheid hebt. Het proces is overigens erg simpel, zodat je met je bedrijf binnen de kortste tijd advertenties kan plaatsen op Facebook.
Strategie met een Online Marketing Bureau in Bergschenhoek

Strategie met het online groeiplan is key.

Om een sterke online marketing neer te zetten met je bedrijf, is het van belang om samen met ons een strategie op te zetten. Wat is je doel? Wat wil je echt bereiken met je merk? Zodra alle zaken duidelijk op een rijtje staan, kunnen we de strategie bepalen en direct inzetten. Samen groeien, met Websitebezorgd.
Website laten maken project

Wacht niet, start vandaag nog met online groei.

Plan een gesprek

Conclusie

Het online marketing bureau in Bergschenhoek en omstreken.

Om een online groeiplan te realiseren, is het van belang om samen een strategie op te zetten. Dit is ook bij adverteren van belang, het is namelijk een essentieel onderdeel wanneer er gekeken wordt naar online marketing. Naamsbekendheid vergroten, je doelgroep bereiken en omzet genereren, start met sterke marketing. Of het nou SEO, SEA, LinkedIn of Facebook is… Wij bieden de helpende hand. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? 

Neem gerust contact op: bellen, mailen, Whatsappen, langskomen of zelfs Zoomen... Het maakt ons niet uit!

Maarten webdesigner
Vrijblijvende website offerte

Krijg nu je persoonlijke offerte.

Dan weet je gelijk waar je aan toe bent. Dan maken we samen een online groeiplan.
Gratis